phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:13
Для здоров'я кишечника названо найкорисніші продукти
малина Гарне травлення – запорука здорового організму! Коли воно працює ефективно, організм засвоює і вбирає всі корисні вітаміни і мікроелементи з їжі, що поглинається Вами, і позбавляється від "відходів".

Проблеми ж із травленням, провокують утворення токсичної субстанції, що викликає та посилює дисбаланс, а вивести цю субстанцію з організму – проблематично.

Як посилити травлення

1. Візьміть за звичку щоранку починати зі склянки теплої води.

2. Снідайте! Каші та запечені фрукти розганяють метаболізм і підтримують його швидкість протягом усього дня.

3. Складно засвоювану їжу краще вживайте в обід. У цей час ваше травлення найбільше ефективно і легко з нею впорається. Пам'ятайте, що сирі продукти перетравлюються важче. У гонитві за натуральними вітамінами зверніться до пароварки, адже їжа приготовлена ​​на пару зберігає всі свої корисні властивості.

4. Перед обідом допоможіть своєму шлунку склянкою йогурту. Він примножить травну флору та активізує роботу дрібних циркулярних каналів. Скибочка імбиру замочена в невеликій кількості лимонного соку. Так само підтримає ваше травлення.

5. Зведіть до мінімуму кількість перекушування, так як для ефективної роботи, Ваш шлунок потребує відпочинку. Якщо відчуття голоду дуже частий гість, налягайте на фрукти.

6. Купуйте свіжі продукти та вживайте їх свіжоприготовленими. Імбир, кумін, коріандр і куркума є спеціями, що стимулюють роботу травного тракту. А ще, вони допомагають організму позбутися токсинів і засвоїти поживні речовини.

7. Захистіть себе від холодних напоїв. Запивати їжу варто виключно теплою водою, роблячи невеликі горлянки. Кофеїн і газовані напої, що містять, виключіть зі свого раціону, віддайте перевагу трав'яним чаям.

До списку найкорисніших продуктів для кишківника потрапила і малина. Чашка цієї ягоди дає вісім грамів клітковини – це приблизно чверть добової потреби у харчових волокнах.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 181 | Додав: radymo | Теги: користь, здоров'я, кишечник, малина, продукт | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]