phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:29
Для здоров'я зубів - простий і ефективний інгредієнт

 

Наші зуби є дуже важливою частиною не лише нашого здоров'я, але і зовнішнього вигляду!

Білі і рівні зуби роблять людину набагато привабливішою. Мається на увазі, що людина дуже гігієнічна і здорова.

Також дуже важливо, щоб зуби були міцними. Адже саме вони допомагають нам подрібнити їжу до того, як вона потрапить в наш травний тракт!

Так що це дуже важливо, щоб ми піклувалися про наші зуби регулярно і ретельно!

Правда, іноді, це складніше, ніж зазвичай. Особливо для людей, які люблять солодощі, і ті, хто живе за принципом сироїдення, адже вони більше схильні до ризику ушкодження порожнини рота. Продукти харчування, які залишаються на зубах, такі як молочні продукти, сушені фрукти, тістечка і печиво, з більшою вірогідністю приведуть до карієсу, ніж інші продукти. Ті, хто любить перекусити впродовж дня або пити кислі напої, більше схильні до ризику, як і ті, хто страждає від харчових розладів, печії, або сухості у роті.

Запобігти карієсу Ви можете за допомогою численних зубних паст або порошків. Проте не забувайте, що усі вони є продуктом хімічної промисловості.

Ірландські учені виявили, що деякі продукти можуть запобігати появі карієсу не гірше, ніж зубні пасти! Вони розробили мега рецепт!

ІНГРЕДІЄНТ, який Вам знадобиться, - це кокосова олія.

Вам слід просто полоскати свій рот кокосовою олією протягом 2-3 хвилин двічі або тричі на день!

Таким чином, Ви можете легко вилікувати карієс природним способом, без хімії.

Якщо у Вас серйозні проблеми зі здоров'ям або сильні болі, рекомендуємо Вам звернутися за консультацією до лікаря. Самолікування може бути небезпечне для Вашого здоров'я.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 984 | Додав: adminA | Теги: простий і ефективний інгредієнт, здоров'я зубів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]