phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:17
Для здоров’я організму найпопулярніші види горіха
волоські горіхи мигдаль кешью Видів горіхів досить багато. Так, до деревних, які мають тверду шкаралупу, відносять волоські горіхи, мигдаль, кешью, бразильські горіхи, каштани, фісташки, фундук та інші. До бобових відносять арахіс.

Горіхи є висококалорійним продуктом, в якому міститься дуже багато поживних та активних речовин. Вони можуть допомогти позбутися депресії та покращити фізичне здоров’я. А ще вони добре впливають на серце та сприяють зменшенню ризику появи інсульту.

Незалежно від свого типу, горіх – один із природних джерел біотину, білка, клітковини. Так, у ньому є поліненасичені та мононенасичені жирні кислоти, фітостерини, мінерали, токофероли, феноли антиоксидантні, які знижують ймовірність захворювання на онкологію.

Вважається, що 30 г горіхів на день достатньо для підтримки свого організму в порядку. Але в деяких випадках від нього краще відмовитись.

Не рекомендується їсти арахіс або інші види горіхів людям, які страждають на діабет або мають захворювання травлення. Також варто відмовитися від них, якщо у вас є алергічні реакції.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 225 | Додав: radymo | Теги: здоров’я, користь, організм, вид, Горіх | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]