phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:02
Для зміцнення імунітету - ефективна суміш

 

Дуже смачний і корисний склад для зміцнення імунітету, який можна додавати до вівсянки і фруктових десертів.

Сухофрукти слід добре промити в теплій воді і трохи підсушити. Потім перемолоти в блендері усі сухофрукти разом з лимоном, з шкіркою, але без кісточок, пише НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на uainfo.

Готові подрібнені сухофрукти і лимон необхідно змішати з медом і перекласти суміш в скляну банку. Тримати цей мікс рекомендується в холодному місці.

300 г волоських горіхів
300 г кураги
300 г інжиру
300 г чорносливу
300 г чорних родзинок
200 г меду
2 лимона

Стандартна добова норма вітамінної суміші, що забезпечує організм всіма необхідними мікроелементами – 1 ст. л. Вживати її рекомендується щоранку натщесерце, за 20-30 хвилин до сніданку.

Так усі елементи краще засвояться.

Нагадаємо, слабкий імунітет – проблема настільки масштабна, що ігнорувати її неможливо. Щоб віруси і бактерії не поклали вас в ліжко, потрібно подбати про імунітет. Ми розповідали про 8 найголовніших секретів міцного імунітету, які допоможуть залишатися здоровими навіть в період епідемії.

Імунітет краще зміцнювати не аптечними штучними вітамінами, а натуральними продуктами. З них вітаміни краще засвоюються, тому, нагадаємо сім продуктів, які зміцнюють імунітет.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 814 | Додав: adminA | Теги: ефективна суміш, зміцнення імунітету | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]