phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:50
Допоможе оздоровитись мармелад

Мармелад допоможе оздоровитись
Мармелад це не лише дуже смачний, але і корисний продукт. Хто б подумав, що мармелад здатен допомогти нам оздоровитись. Детальніше про корисні властивості мармеладу дізнавалась "Країна здоров'я".
Корисність мармеладу обумовлена тим, що до нього входять агар та вітамінізовані фруктові соки. Агар отримують з водоростей, він містить значну кількість вітамінів, зокрема вітамін В5, К та Е. Також у ньому є достатньо поживних речовин, наприклад, магній, мідь, кальці та залізо. Желатин, який додають до мармеладу для того, щоб він став прозорим зміцнює хрящову тканину, покращує стан волосся та шкіри.

Весь спектр вітамінів та поживних речовин дозволяє покращити діяльність печінки, щитовидної залози, травної системи та очистити організм загалом. Пектин, який міститься у мармеладі виводить важкі метали та токсини з усіх органів та тканин. Також він виводить зайву сечовину та холестерин.

Справжній мармелад, який приготований з пектину або агару не містить жиру, а отже може вважатись дієтичним продуктом. Слід обирати мармелад до складу якого входить якомога менше цукру




Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1534 | Додав: adminA | Теги: допоможе оздоровитись мармелад | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]