phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:06
Допоможуть вам замінити ліки такі горіхи
Фундук. Містить масу вітамінів B і E, за рахунок чого зміцнює мозок і забезпечує гарну та пружну шкіру. До того ж, може зменшити ризик серцево-судинних захворювань. Фундук ефективний як засіб від переїдання.

Грецькі горіхи. Завдяки жирним кислотам омега-3 та омега-6, волоський горіх підтримує здоров’я кровоносних судин. Як смачна закуска з високим вмістом антиоксидантів сприяє концентрації уваги навіть у стресових ситуаціях.

Пекан. Мононенасичені та поліненасичені жирні кислоти, які містяться в цьому горіху, важливі для здоров’я серцево-судинної системи. Пекан позитивно впливає на рівень цукру в крові та артеріальний тиск, довше зберігає відчуття ситості.

Бразильський горіх. Відрізняється багатством селену. Клітини організму можуть використовувати мікроелемент для боротьби з вільними радикалами. Шкіра та щитовидна залоза також отримують користь від селену. Один або два горіхи достатньо, щоб повністю покрити щоденні потреби в цьому мікроелементі.

Фісташки. Ці горіхи знижують рівень холестерину та ризик раку, а також захищають серцево-судинну систему. У той же час фісташки – чудові помічники, коли справа стосується схуднення. До речі, що зеленіше горіх, то корисніше.
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 319 | Додав: adminA | Теги: і горіхи, заміна, ліки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]