phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:13
Допоможуть зігрітися та покращити сон ці продукти: список

Морква

морква Через велику кількість енергії, яка необхідна для перетравлення моркви, тіло зігрівається природним шляхом.

І хоча деякі овочі можуть бути не найкращим продуктом для споживання перед сном, морква є одним з продуктів, які покращують сон, оскільки вона містить альфа-каротин, а також калій.

Горіхи

Арахіс, мигдаль і фісташки прискорюють метаболізм та підвищують температуру тіла. Горіхи також містять мелатонін – гормон, який допомагає контролювати цикл сну і прискорює процес засинання.

Кориця

Кориця невипадково асоціюється із зимою – завдяки її термогенним властивостям, які підвищують тепло нашого тіла, коли холодно, її ідеально вживати перед сном

Овес

Зазвичай такі каші вживають на початку дня, але є переваги, які змусять їсти їх також перед сном. За її словами, овес повільно розщеплюється в організмі через високий вміст висівок і клітковини, а повільне перетравлення вивільняє зігріваючу енергію.

Банани

Банани багаті вітаміном В і магнієм, а також допомагають функціонуванню щитовидної залози та надниркових залоз, таким чином регулюючи температуру тіла в холодну погоду. Зокрема, високий рівень магнію не тільки зігріває, але й сприяє розслабленню м'язів перед сном.

Імбир

Завдяки певним властивостям імбир розширює кровоносні судини, що сприяє збільшенню кровотоку, допомагаючи тілу зігрітися. Імбирний чай перед сном допоможе швидше заснути.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 151 | Додав: radymo | Теги: сон, продукт, Морква, зігрівання, покращення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]