phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:35
Доступний спосіб виробництва рибних снеків: що варто знати

Доступний спосіб виробництва рибних снеків: що варто знати

виробництво риба снек Рибні снеки багато століть були в закусочному меню різних країн світу на всіх континентах нашої планети. Їх популярність останнім часом значно зросла, особливо у вітчизняних гурманів. Складно собі уявити любителя пива, який не смакував би час від часу рибними снеками. Багато компаній займається виробництвом цих делікатесів, використовуючи комбінований вид робочої сили на своїх підприємствах: людський і механізований, яким керує автоматика.

Яке обладнання необхідне для виготовлення рибних снеків?

Для випуску рибних снеків високої якості необхідно мати спеціалізоване обладнання, яке виконує різні виробничі завдання. Для переробки різноманітних видів рибної сировини потрібні універсальні апарати з високою продуктивністю.

В першу чергу, в процесі виробництва снеків не обійтися без слайсера, який нарізає, поміщену в нього продукцію, на тонкі і дрібні компоненти. За короткий проміжок часу швидко і якісно висушити рибу зможе тільки промислова сушарка з великою потужністю. Пакувальний автомат необхідний для переміщення готової продукції в тару. Залежно від того, який вид упаковки буде використовуватися, підбирається потрібний апарат. У деяких виробничих цехах використовують м'ясорубки для подрібнення риби, так як рецептура окремих видів снеків цього вимагає.

Після нарізування морепродуктів необхідними за величиною скибочками, настає етап маринування риби в розчині зі:
  • - спеціями;
  • - сіллю;
  • - приправами;
  • - та іншими харчовими інгредієнтами, які доповнюють вихідний смак сировини.
виробництво риба снек
Сушка, нарізка і упаковка проводяться на окремих механізмах. Дотримання жорстких санітарно-гігієнічних норм під час проведення даних маніпуляцій обов'язково. Сучасні апарати дозволяють завантажувати різного розміру шматки риби, на відміну від більш дешевих і застарілих аналогів. Вони здатні видавати однакового розміру і форми готові снеки, незалежно від вихідного розміру сировини.

Тривалість термообробки риби в таких механізмах залежить від сорту морепродукту і його стану. Товщина і довжина готових смужок продукції регулюється в налаштуваннях апарата, яких їх виробляє. Існують комбіновані види обладнання, які можуть включати в себе кілька процесів виготовлення снеків одночасно, але ціна на них значно вище, ніж на стандартні аналоги з обмеженим функціоналом.
Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 1319 | Додав: radymo | Теги: снек, риба, виробництво | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]