phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:12
Довідка про несудимість в Україні може стати в нагоді кожному, а отримати її допоможе сайт infoperevod.com.ua
25-річному російському футболісту Максиму Молокоєдову, який три роки провів у чилійській в'язниці за перевезення кокаїну, дозволили залишитися в Чилі. Сприяло цьому те, що у нього була довідка про несудимість в Україні, в якій він жив останні роки до поїзди в Чилі. Слід зазначити, що якщо вам також потрібна довідка про несудимість в Україні, то отримати її швидко і без зайвого клопоту вам допоможе сайт infoperevod.com.ua.

Йому запропонували укласти контракт з місцевим клубом другого дивізіону "Сантьяго Морнінг". Міністр юстиції Чилі відкликав розпорядження про видворення Молокоєдова з країни, передає ВВС Russian.


У "Сантьяго Морнінг" Молокоєдов, на той момент арештант, тренувався з минулого сезону на особливих підставах. До цього він грав у тюремній футбольній команді, тренер якої, Флавіо Уенупі, захоплювався росіянином і відзначав його "європейський характер" і бажання працювати.

Народжений в Санкт-Петербурзі Максим Молокоєдов дебютував в клубі другого дивізіону "Петротрест", після чого в 2007 році став півзахисником петербурзького "Динамо". Наступний сезон футболіст провів в команді "Псков-747".

У липні 2010 року Молокоєдова затримали в аеропорту чилійської столиці з шістьма кілограмами хлоргидрата кокаїну, розкладеного серед виданих в Перу дитячих книг. Згідно зі свідченнями затриманого, валізу з наркотиком в Еквадорі йому вручила незнайома жінка, ніби то упросив спортсмена доставити речі в Росію її ріному.

У підсумку Молокоєдова засудили на три роки за звинуваченням у перевезенні особливо великої партії наркотичних препаратів. Сьогодні він воліє не говорити про це і наголошує, що той час залишився для нього "поганим спогадом".

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 2343 | Додав: admin | Теги: довідка про несудимість | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]