phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:45
Два прості продукти виявилися ефективним засобом від кашлю
З настанням зимового періоду людина стає вразливою до застуди та грипу, тому організму необхідно отримувати достатню кількість вітамінів С і D. Для зміцнення свого імунітету потрібно включати в свій раціон більше сезонних фруктів і овочів.

Наприклад, цитрусові в достатку містять вітамін С, який вважається ідеальним для запобігання застуди. Це пояснюється тим, що при боротьбі з інфекціями білі кров’яні тільця в організмі витрачають багато вітаміну С.

Що стосується вітаміну D, то його рівень можуть підвищити наступні продукти: яєчні жовтки, гриби, лосось, консервований тунець і яловича печінка.

У сезон застуд експерти також рекомендують вживати овочі і фрукти, багаті бета-каротином. Організм перетворює його в вітамін А. До таких продуктів відносяться картопля, гарбуз з горіхами, буряк, манго, диня і абрикоси.

Вітамін А, як правило, зберігає слизову оболонку носа і легенів здоровою. Крім того, він міститься в простих продуктах, які є в кожному будинку. Наприклад, цибуля і часник.

Вони включають в себе потужні масла з антимікробною дією, які захищають від бактеріальних і вірусних інфекцій, запобігають кашель. Крім цього, вони зміцнюють здоров’я кишечника, стимулюючи зростання корисних бактерій.
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 340 | Додав: adminA | Теги: прості продукти, засоби від кашлю | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]