phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:25
Ефективні методи для омолодження шкіри

Ефективні методи для омолодження шкіри

На жаль, молодість не вічна. І в житті кожної людини, настає момент, коли вона починає розуміти, що відображення в дзеркалі перестає радувати. І як би не намагалася людина обійтися домашніми способами і засобами, вони вже не приводять до видимих ​​результатів.

До великої радості, ми живемо в сучасному світі, де вже існують високоефективні методи боротьби з віковими змінами зовнішності. Існує безліч способів і засобів, дія яких спрямована проти старіння. До речі, про ефективний метод ін'єкційної косметології зможете більше дізнатися за посиланням https://avantage.lviv.ua/in-yektsijna-kosmetologiya/plazmoliftyng/.

Одним з найбільш ефективних засобів у боротьбі за молодість, є біоревіталізація. Що це за чудодійна процедура? Відповідь знайдете в нашій статті.

Біоревіталізація - дослівно означає природне відродження до життя. Це процедура, яку проводять в салонах краси професійні косметологи. Іншими словами - це впровадження під шкіру спеціальної речовини, яка омолоджує шкіру на клітинному рівні. Цією речовиною є гіалуронова кислота.

Гіалуронова кислота - це головний компонент шкіри, що утримує воду в клітинах, що дозволяє шкірі бути зволоженою і свіжою. Саме її вміст, підтримує шкіру в тонусі і уповільнює старіння. З віком кількість гіалуронової кислоти в клітинах шкіри знижується, що призводить до її обвисання і старіння.

Отже, розглянемо основні способи біоревітализації:

  1. лазерна біоревіталізація, відбувається з використанням лазера;
  2. ультразвукова, з використанням ультразвуку;
  3. іонофорез, з використанням електричного струму;
  4. кріобіоревіталізація - вплив холодом і електрохвилями;
  5. ін'єкційна, з використанням ін'єкцій.

Кожен з цих способів, має свої особливості, але ефект всі вони дають чудовий!

Чотири перші способи, відносяться до безін'єкційних, вони відбуваються без травмування шкіри.

Розглянемо також докладніше ін'єкційну біоревіталізацію, яка вважається найбільш ефективною і швидко діючої, а також має більш тривалий ефект.

Перше, що робить косметолог - це перевіряє індивідуальну чутливість до використовуваного препарату. Потім, якщо все добре, починає за допомогою найтоншої голки вводити препарат в проблемні ділянки шкіри маленькими дозами. На місці ін'єкцій залишаються невеликі горбки, які з часом минають. Відомий ефект видно відразу після процедури, але через 5-7 днів, він вже не так помітний. В цьому випадку, не треба переживати, це означає, що гіалуронова кислота проникла в клітини шкіри і там вступила у взаємодію вже з існуючою кислотою.

Тому, треба розуміти, що процедура біоревіталізації, ефективна при проведенні курсом.

Косметолог порадить кількість процедур, в залежності від ваших індивідуальних особливостей - віку, стану шкіри та інших аспектів. Також після проведення цієї процедури, є деякі обмеження, наприклад не відвідувати баню, уникати сонячних променів.

Отже, незалежно від способу біоревіталізації, ефект досягається в будь-якому випадку:

  1. шкіра підтягується;
  2. звужуються пори, зникають вугри;
  3. зникають набряки і спазми м'язів обличчя.

У досвідчених руках ефект від даної процедури буде на обличчя! Головне, уважно поставитися до вибору салону краси і дотримуватися всіх рекомендацій косметолога.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 566 | Додав: radymo | Теги: косметологія, ін'єкційна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]