phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:25
Ефективні поради: як продезінфікувати та відмити унітаз за допомогою соди
як продезінфікувати та відмити унітаз за допомогою соди Щоб ваш унітаз був не лише чистим, а я продезинфікованим, можна час від часу використовувати побутову хімію, яка знищує мікроби та допомагає його відбілити, проте якщо ви маєте алергічні реакції на різні побутові засоби, можна скористатися й "народними" способами.

Певно найбільш універсальним засобом є харчова сода. Вона не лише допомагає відчистити унітаз та сантехніку до блиску, а й має дезинфікуючі властивості.

У клінінгових компаніях радять використовувати для чищення унітазів харчову соду та крупну сіль. Ці натуральні продукти відмиють, продезінфікують та ще й позбудуть неприємного запаху, який може йти з каналізації.

Одягніть захисні рукавички, засипте пів склянки соди безпосередньо в унітаз посипте його обідок й кришку. Змочіть стару кухонну губку водою та ретельно протріть поверхні.

Залиште соду на деякий час, щоб вона діяла. Якщо у вас є час, залиште соду на ніч, щоб забезпечити більш ефективну дію.

Потім візьміть щітку для унітаза і ретельно пройдіться по плямах та забрудненнях. Приділіть особливу увагу кришці унітаза.

Якщо ви бажаєте ще більшої ефективності, ви можете після цього залити унітаз оцтовим розчином. Для цього склянку оцту залийте в унітаз. Дайте оцтовому розчину "попрацювати" ще кілька хвилин, а потім прочистіть унітаз йоржиком.

Змийте все водою та протріть насухо.

Щоб позбутися запаху з каналізаційних труб, змішайте по пів склянки соди та солі й засипте в унітаз. Залиште на 2 години, а потім змийте.
Категорія: Народні поради | Переглядів: 135 | Додав: abel | Теги: унітаз | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]