phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:40
Ефективний спосіб зміцнення кісток

Експерти порадили ефективний спосіб зміцнення кісток

Фахівці медичного університету в штаті Джорджія з'ясували, що вібрація в вагонах метро сприяє зміцненню кісткової тканини. Позитивний ефект спостерігається за рахунок саме інтенсивної вібрації.

Більше того, на підставі свого відкриття експерти розробили метод вібротерапії, яка, за словами розробників, дає приголомшливий результат.

Медики зазначили, що після впливу вібрації, подібної вібрації в поїздах метро, ​​в організмі людини відбувається значне ущільнення кісткової тканини в області стегон. Особливо це помітно на кістках кульшового суглоба. Варто відзначити, що кістки тазостегнового суглоба є найтоншими з усього скелета людини. Це призводить до того, що багато людей похилого віку так часто стикаються з переломами шийки стегна навіть при легкому падінні.

Більшість лікарів, тим не менш, не підтримали своїх колег з Джорджії, заявивши, що ні в якому разі не стануть рекомендувати своїм пацієнтам вібротерапію. Справа в тому, що часта вібрація може призвести до розвитку розладу нервової системи, а також до порушень в будові опорно-рухового апарату. Крім того, в медицині існує специфічний термін - вібраційна хвороба. Дане захворювання відрізняється специфічними проявами - втрата тактильної чутливості пальців кінцівок, хронічні головні болі, запаморочення і  розлади органів слуху та інше.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1477 | Додав: adminA | Теги: ефективний спосіб зміцнення кісток | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]