phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:15
Ефективний засіб від проблем з серцем - виноград
Експерти розповіли, що впоратися відразу з декількома недугами здатний продукт, який є в кожному магазині

Так, одна чашка червоного або зеленого винограду містить 28% рекомендованої добової норми вітаміну К - поживної речовини, необхідної для здоров'я кісток і серця. Крім того, в одній чашці винограду міститься 288 мг калію, який грає ключову роль в зниженні кров'яного тиску. А червоний виноград містить сполуки, які можуть допомогти знизити загальний і «поганий» холестерин.

"Було доведено, що поліфеноли в винограді знижують ризик атеросклерозу, допомагають уникнути прилипання "поганого" холестерину до стінок кровоносних судин, підтримують еластичність судин, тим самим знижуючи кров'яний тиск", - цитуємо сертифікованого дієтолога Пола Клейбрука.

Дослідження показали, що вживання винограду підтримує не тільки фізичне, а й когнітивне здоров'я. В ході експерименту дорослі щодня їли виноград, в результаті чого результати їх тестів на увагу і пам'ять ставали кращими.

А антиоксиданти, що містяться у винограді, захищають тіло від пошкодження вільними радикалами, а клітини - від окисного стресу, який пов'язаний з розвитком хронічних захворювань, таких як рак, хвороби серця і діабет.
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 365 | Додав: adminA | Теги: засіб від проблем з серцем, виноград | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]