phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:44
Ефективно рятують від стресу ці продукти

 

Медики звертають увагу на продукти, які володіють антистресовою властивістю.

Стреси ведуть до емоційного виснаження, тому дуже важливо навчитися справлятися з негативними чинниками, що переслідують кожного з нас все життя, передає НАРОДНА ПРАВДА.

Імунна система робить все можливе, щоб від стресових навантажень організм сильно не постраждав, але щоб поліпшити її продуктивність і посилити власні захисні сили, потрібно налягати на наступні продукти:

Цитрусові фрукти. У них багато вітаміну С, а він в буквальному сенсі слова є будівельним матеріалом для імунної системи.

Овочі зеленого кольору. По-перше, вони – природні антиоксиданти. По-друге, вміщають в собі калій та магній, які підтримують серце і нервову систему.

Горіхи. У них крім жирних кислот і рослинного білка міститься магній, який дбає про нервову систему.

Гіркий шоколад. Підвищує виробництво гормону щастя «серотоніну» в організмі людини і цим все сказано.

Зелений чай. Це один з найпотужніших в природі антиоксидантів, завдяки якому виявляється антистресовий ефект.

Морепродукти. Вони багаті Омега-3 жирними кислотами, які сприяють кращій роботі нервової системи і не тільки.

Овочі, фрукти і ягоди, які мають помаранчевий окрас. За рахунок бета-каротину і вітаміну С ці продукти надають багато користі імунітету. До того ж, практично всі вони – природні антиоксиданти.

До речі, медики впевнені, що організм людини практично однаково реагує на негатив і сплеск сильної радості, для нього це – потрясіння і стрес, так що навіть якщо у вас в житті все добре, потрібно хоча б зрідка включати в свій раціон перераховані вище продукти з антистресовим ефектом.

Як раніше писала “НАРОДНА ПРАВДА”, сучасне життя наповнене стресами, щодня на нас впливають негативні моральні та фізичні фактори. Внаслідок цього виникають відчуття втоми, розчарування, нервовості. Такий стан перешкоджає концентрації та змушує людину весь час хвилюватися.

Додамо, що в сучасному світі людина, попри усі намагання, не зможе уникнути стресу у різних його проявах – втома, дратівливість, втрата контролю, моральне та фізичне виснаження, пригніченість тощо. Але можна з цим боротися

Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: продукти, рятують від стресу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]