phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:03
Ефективно усувають наслідки похмілля чотири напої

 

Період з 31 грудня по 14 січня перенасичений святковими посиденьками. Не дивно, що після бурхливих вечорів на ранок розколюється голова і в тілі така слабкість, що на роботу йти зовсім не хочеться, та й підйом з ліжка здається неможливим.

Народ п’є все, що є у них перед очима, змішуючи один вид алкоголю з іншим, налягаючи на газовані спиртні напої, які насичені вуглекислим газом і завдають серйозної шкоди здоров’ю. Плюс до всього, разом з алкоголем поїдається численна кількість калорійної їжі, від чого на ранок дуже погано, пише Народна Правда з посиланням на Хроніка.info.

Для усунення симптомів післясвяткового похмілля, лікарі рекомендують пити:

Розсіл. Це “дідівський” спосіб, швидко усуває похмілля, але не дуже корисний, адже в ньому багато солі, а вона, як відомо, затримує рідину в організмі.

Кефір. Кисломолочні напої заповнюють кишечник корисними бактеріями і прискорюють обмін речовин, за рахунок чого токсини з алкоголю почнуть залишати організм людини.

Мінеральна вода. Вода, збагачена такими мікроелементами, як магній, калій, кальцій, натрій і інші, відновлює водний баланс в організмі і насичує кров корисними речовинами.

Курячий бульйон. Цей напій здатний підняти на ноги і хворого, і того, хто занадто багато напередодні випив. Експерти радять хоча б раз спробувати боротися з неприємними похмільними симптомами, випиваючи чашку курячого бульйону, після чого цей спосіб стане вашим найулюбленішим, тому як він ефективний на 100%.

І головна порада від медиків: не зловживайте алкоголем. Ні в якому разі не варто похмелятися пивом або іншими алкогольними напоями – це посилить рівень інтоксикації і вам стане ще гірше, ніж було спочатку.

Нагадаємо, раніше ми писали про десять напоїв, які провокують важке похмілля та про декілька цілющих страв, які легко позбавляють прикрих наслідків алкоголю.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 774 | Додав: adminA | Теги: чотири напої, наслідки похмілля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]