phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:00
Екскурсії Україною: коротко про Києво-Печерську лавру

 

Києво-Печерська лавра зі своєю майже тисячолітньою історією відома на весь світ і є одним з головних об'єктів, які є обов'язковими до відвідування в Києві. У той же час, якщо говорити про екскурсії по Україні, то слід зауважити, що замовити їх можна онлайн на ресурсі feel-tour.in.ua.

Територія лаври величезна і, по суті, тільки вам вирішувати, скільки часу ви витратите на огляд. Можна досліджувати досконально всі музеї, церкви і печери, а можна обмежитися екскурсійним маршрутом.

Вхід плюс екскурсія територією коштують не дуже дорого. У програму екскурсії входить: розповідь про історію заснування лаври, огляд музеїв, огляд Успенського собору, огляд екскурсійного маршруту ближніх печер. Після екскурсії ви, при бажанні, можете подивитися все інше.

Печери - це вузькі підземні коридори, де лежать нетлінні мощі святих. Саме до них їдуть віруючі з усіх сторін світу, щоб доторкнутися до труни і попросити святого про що-небудь. Печери діляться на близькі й далекі. Ближні печери розділені на ліву екскурсійну і праву паломницьку сторони. У правій стороні більш суворе ставлення, туди не пускають просто "подивитися", пустять, якщо ви йдете "поклонитися".

Нетлінні мощі лежать в трунах і накриті одежами. Лише висохла темна кисть руки, прочинені для загального огляду, показує, що тіло не розкладається.

Практична інформація

ДЕ

від станції метро Арсенальна на автобусі №24 або на маршрутці № 470, № 520 їдете до зупинки "Лавра". Можна дійти і пішки хвилин за 20.

В ЯКИЙ ЧАС:

Влітку з 9-00 до 20-00, взимку з 9-00 до 18-00.

Особливу увагу приділіть своєму зовнішньому вигляду. Для чоловіків не допускаються шльопанці і шорти. Для жінок також бажано закритий одяг і покрита хусткою голова.

На території лаври працює трапезна, де можна пообідати по дійсно божеськими цінами.

Категорія: Туристичні поради | Переглядів: 1354 | Додав: radymo | Теги: екскурсії по Україні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]