phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:27
Електронні сигарети: нагрівальний елемент у вейпі
В останні роки вейпінг дуже швидко розвивається та поширюється у всьому світі. В Україні це навіть окремий громадський рух, до якого входять різні класи та верстви людей. То що таке вейп? Це електронні сигарети, до яких спеціальні pod-системи elf bar 800 з різними смаками можна купити онлайн за допомогою сайту heavenpods.com.

Електронна сигарета: що це таке

У народі електронна сигарета дістала назву "парогенератор". Чому пара? Та все дуже просто, річ у тому, що як витратний матеріал використовується рідина. Так ось при нагріванні вона закипає і перетворюється на пару. У цьому процесі безпосередньо бере участь нагрівальний елемент, про який і йтиметься. Найзручнішим вейпом є електронна сигарета з встановленим витратним бачком. Тобто рідина знаходиться у баку, з якого вона поступово надходить до нагрівального елемента. Так ось у цих системах використовуються спеціальні заводські нагрівники, які називають випарниками.

У середньому його вистачає на тиждень активного використання, після чого його потрібно замінити на новий. Його технічний стан залежить від якості бавовняної вати, яка перебуває в контакті зі спіраллю. З часом вата згоряє і починає з'являтися присмак гарі. Замінити вату, звичайно, можна, але властивості випарника сильно змінюються. Слід зазначити, що останнім часом також популярною є одноразова POD-система elf bar, яка в різних смаках доступна у спеціалізованому інтернет-магазині heavenpods.com.

Смакування

Що стосується смакопередачі, то випарник має низький цей показник. Тому радимо звернути увагу на одноразовий под elf bar з різними смаками, ресурс якого 1500 затяжок. В Україні він доступний всім завдяки онлайн-магазину heavenpods.com.

Також варто виділити два види випарників:
  1. 1. на спіралі;
  2. 2. на сітці.
Класичний випарник на спіралі дає дуже мало смаку і швидко розряджає акумулятор пристрою. Випарник на сітці зручніший і практичніший. Він дає набагато більше смаку і при цьому набагато більше пари. Справа в тому, що у сітки велика площа контакту з рідиною.


"Найсмачнішим" нагрівальним елементом є дріпка. Однак вона вимагає більшого догляду та уваги. Також важливо запам'ятати, що вона не автономна, тобто постійно доведеться змочувати вату рідиною. Саме тому при тривалому вживанні рідина завжди повинна бути під рукою.

У той же час дріпка економічніша. Вона менше випаровує рідини і на неї майже не потрібно витрачатися. Єдине, що потрібно купувати це койли та вату. Це копійки, тому що один випарник у середньому коштує недорого. А на місяць потрібно як мінімум три. Плюс до цього витрати на рідину, а вона також не дешева. В результаті цього можна зробити висновок, що утримувати дріпку економічніше.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 326 | Додав: radymo | Теги: вейп | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]