phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:43
Фітнес - як змусити себе займатися


 

У світі немає людей, які не знали б про переваги фізичних навантажень, але більшість з нас утримується від походів в спортзал через брак часу або нестачу мотивації. Експерти пропонують 5 способів, які допоможуть цю мотивацію підвищити.

Як змусити себе займатися фітнесом
1. Знайдіть друга

Займатися з кимось на пару набагато простіше, ніж змушувати себе ходити в спортзал в самоті. Крім того, в цьому разі пропуск занять ви будете переживати набагато сильніше, так як підведете не тільки себе, але і свого партнера.

2. Займатися вранці

Не всі з нас є "жайворонками", але заняття в залі краще перенести на першу половину дня. У такому разі весь день вам не потрібно буде шукати причину відмови від залу.

3. Підготуйте форму

Набагато простіше знайти належну мотивацію до спорту, якщо ви заздалегідь підготуєте спортивну форму. Це виключає виправдання із серії "ах, я забула кросівки вдома".

4. Зробіть хоч що-небудь

Багато людей, які не займаються місяцями і роками, потім насилу знаходять в собі мотивацію до спорту. Але не треба думати, що вам необхідно встановити який-небудь спортивний рекорд, або відразу переходити на тригодинні заняття. Важливіше просто почати хоча б з 5 віджимань кожен день, тривалої пішої ходьби або коротких вечірніх пробіжок. Почніть, і все інше буде поступово наростати.

5. Почніть сьогодні

Не слід починати походи в спортзал з понеділка, з нового місяця або нового року. Круглі дати постійно пропонуються календарем, і у нас буде виникати сильна спокуса ними скористатися. Просто почніть з сьогоднішнього дня.

Категорія: Спортивні поради | Переглядів: 1327 | Додав: adminA | Теги: фітнес - як змусити себе займатися | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]