phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:38
Формулу ідеального відпочинку вивів британський вчений


Вчений з університету Сассекса (Велика Британія) Девід Льюіс за результатами проведеного ним дослідження вивів формулу ідеального відпочинку.

Згідно виведеному постулату, відпочинок в ідеалі є триденна відпустка з максимальною релаксацією при мінімумі турбот на короткій відстані, не більше чотирьох годин від будинку, повідомляє газета Daily Mail.

На думку дослідника, ідеальний відпочинок неможливий у відриві від ряду супутніх факторів, серед яких тривалість, вартість поїздки, а також такі складові, як нудьга, релаксація і турботи.

"Дослідження показує, що багато людей проводять настільки напружену відпустку, що повертаються додому більш виснаженими, ніж відпочившими", - цитує вченого РИАН.Турізм.

За словами Льюїса, вивчення проблеми допомагає пояснити зростаючу популярність коротких відпусток у жителів Великобританії, які воліють відпочивати під час довгих вікендів.

"Беручи до уваги надмірне потурання примхам, які допускаються людиною під час відпочинку - від надлишку сонця до переїдання та зловживання напоями, - більш тривала відпустка означає більший потенційний ризик здоров'ю", - відзначає дослідник.
Категорія: Туристичні поради | Переглядів: 2183 | Додав: radymo | Теги: формула ідеального відпочинку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]