phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:35
Гід по найкрасивішій жіночій білизні

жіноча білизна Кажуть, що красива спідня білизна надає впевненості. Річ не тільки у її шикарному та елегантному вигляді, але і в практичних якостях. Дорогі комплекти зазвичай дуже зручні і майже не відчуваються на тілі. Представниці прекрасної статі часто цікавляться, де можна придбати жіночу білизну високого класу в Україні.

Одним з найкращих магазинів, які пропонують купити вишукані та практичні комплекти, є Bianka. Тут ти точно знайдеш те, що шукаєш, адже асортимент налічує величезну кількість товарів: від купальників до спокусливих боді.

Часто вибираючи спідню білизну, жінки губляться через її різноманіття та не розуміють, що їм дійсно потрібно. Саме тому ми вирішили розказати, які моделі повинні знаходитися у гардеробі кожної леді:

Балконет

Цей тип бюстгальтерів найбільш популярний, і це не дивно. Він чудово підтримує груди, надає їм правильної форми, і, головне, підходить як для виняткових подій, так і для повсякденного носіння. Модель ідеальна для тих дам, які люблять одягати відкрите декольте. Балконет це, без перебільшень, універсальний виріб. Вибирай нейтральні кольори з мереживними вставками, цей фасон стане незамінним у твоєму гардеробі.

Half-bra

Такий ліф не передбачає бретелей, він достатньо тугий та має трошки подовжений корсет. Все для того, щоб красиво підтримати груди та виділити їх. Як правило, ця модель володіє невеликим push-up ефектом. Досконало підходить під відкриті плаття без рукавів та шлейок. Варто зазначити, що half-bra не найкращий варіант на щодень, але для особливих випадків він ідеальний.

Танга

Мінімалістичні трусики, які можна одягнути навіть під обтисле плаття чи приталені джинси. Варто підкреслити, що вони візуально роблять стегна круглими та жіночними. Головне, у випадку цієї моделі, правильно підібрати розмір.

жіноча білизна

Сліпи

Це знайомий всім нам фасон, який є найкращим варіантом для щоденного носіння. Такі варіанти рекомендують лікарі-спеціалісти. Вибирай сліпи з натуральних тканин з невеликим відсотком синтетики (наприклад, 90% бавовни та 10% еластану). Такий склад буде найкращим для жіночого здоров'я.

Боді

Спокусливі обтислі боді точно повинні знаходитися в гардеробі кожної жінки. В асортименті різних брендів ти знайдеш безліч їх видів: мереживні, синтетичні коригуючі, бавовняні та інші моделі. Ці вироби підійдуть як для щоденного носіння на роботу чи навчання, так і для романтичних побачень. Головне, правильно підібрати фасон.

Спортивна білизна

Топ, який добре підтримує груди та бавовняні сліпи, це маст-хев для жінок, що займаються будь-яким спортом. Важливо правильно доглядати за комплектом: його необхідно прати вручну після кожного заняття з невеликою кількістю порошку та ретельно виполіскувати.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 404 | Додав: radymo | Теги: білизна, жіноча | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]