phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:26
Головні симптоми серцевого нападу лікарі назвали

 

Майже 90% смертей від серцевого нападу поза лікарняними стінами у представників молодшої та середньої вікової групи пов’язані з тим, що самі пацієнти не усвідомлюють всієї тяжкості ситуації. Біль в області грудини вони ігнорують – це і має фатальні наслідки.

Основними симптомами серцевого нападу крім болю є прискорене поверхневе дихання, частий і слабкий пульс, неритмічне серцебиття. Виникає відчуття слабкості – в деяких випадках воно приймає яскраво виражений характер.

Виділяють ряд захворювань, симптоми при яких дуже схожі на аналогічні при серцевому нападі. Без проведення додаткової діагностики від серцево-судинних розладів складно відрізнити загострення діафрагмальної грижі, міжреберної невралгії, остеохондрозу грудного відділу. Схожі симптоми спостерігаються і при холециститі, панкреатиті, виразковій хворобі.

Інфаркт у молодих жінок може мати свою специфіку. Йдеться про нетипові осередки поширення болю. Він локалізується в області шиї, спини, щелепи, верху живота. За відчуттями серцевий напад у молодих жінок може нагадувати печію. Часто йому передують нудота, загальна слабкість.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 752 | Додав: adminA | Теги: симптоми серцевого нападу, лікарі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]