phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:42
Гороскоп на 10 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


Для більшості Овнів день напружений і непростий. Знадобиться максимум інтуїції і винахідливості, щоб утриматися на плаву. І тільки у Овнів середини знака вийде реалізувати багато планів.

ТІЛЕЦЬ

У багатьох Тельців сьогодні справи підуть як по маслу. Від контактів отримаєте радість і користь. А от якщо ви народжені на початку травня, то неприємності стануть притягатися до вас. Щоб пом'якшити обстановку, не ризикуйте і не випробовуйте долю. І тримайте плани при собі.


БЛИЗНЮКИ

Для більшості представників цього знаку день не найкращий. Безліч виникаючих перешкод приведуть до того, що вам захочеться сьогодні тихенько відсидітися осторонь. І лише народжені в середині знаку будуть настільки активні, що, зіткнувшись з перешкодою, не заспокояться, поки не подолають його.


РАК

Схоже, сьогодні ваш благодушний настрій швидко випарується, варто лише з'явитися на вашому шляху якійсь проблемі або непередбаченій ситуації. Але якщо ви подивитеся на все це з боку, то зможете переконатися в тому, що не варто гаяти нерви і сили.


ЛЕВ

Тим, хто народився в серпні, при всій обачності сьогодні навряд чи вдасться уникнути напруги. Адже в цей день і здоров'я може підкачати, а обставини і люди не забудуть нерви помотати. Липневі ж Леви будуть активними, щасливими та оптимістичними.


ДІВА

Випробування на міцність для більшості Дів вже позаду. Сьогодні зможете зітхнути з величезним полегшенням і з оптимізмом подивитися в майбутнє. У ваших інтересах намітити собі найближчі завдання та приступити до їх здійснення. Тим більше, що сил і бажання для цього у вас зараз предостатньо.


ТЕРЕЗИ


Більшості представникам цього знаку в цей день, можливо, доведеться зіткнутися з обставинами, що заважають просуванню вперед. Підвищений конфліктний фон намагайтеся згладжувати спокійним ставленням і умінням відсторонено дивитися на речі.

СКОРПІОН

День для багатьох Скорпіонів просто чудовий. Тому за приємними розмовами, гріючими душу планами і мріями на майбутнє можете і не помітити, як швидко він пролетить. Енергії сьогодні вистачить на багато що, так що постарайтеся не розтратити її даремно.


СТРІЛЕЦЬ

У грудневих Стрільців у цей день все складеться чудово. Визнання і захоплення оточуючих забезпечено. А ось ті, хто народився в листопаді, можуть потрапити сьогодні в ситуацію вельми неприємну, швидше за все, в області взаємин. Слідкуйте, щоб не оступитися.


КОЗЕРІГ

Енергетичний тонус і працездатність сьогодні почнуть рости як на дріжджах. Можна сміливо сказати, що в житті настала дуже вдала смуга. І дійсно, в даний період на вас буквально "з неба" посиплються самі цікаві і вигідні пропозиції. Залишається не пропустити їх.


ВОДОЛІЙ

Більшість Водоліїв випробує емоційний спад, і навколишній світ може постати перед ними в чорному світлі. Постарайтеся перемкнутися на той вид діяльності, який зазвичай приносить вам радість. Тільки позитивні переживання можуть підтримати в даній ситуації.


РИБИ

Для Риб зараз час прогресу і оновлення. Так що, схоже, будь-які зміни, принесуть набагато більше користі, ніж та стабільність, яка вас цілком влаштовує. Не чіпляйтеся за старе і не відгороджується від нових планів і цілей. У вас вистачить сил і на їх осмислення, і на їх реалізацію.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1806 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 10 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]