phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

07:43
Гороскоп на 11 січня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН


Багатьом Овнам поки слід відкласти деякі важливі справи до кращих часів і утриматися навіть від привабливих пропозицій, якщо є хоча б найменша підозра, що якісно ви це не виконаєте. Така розважливість піде на користь вашому іміджу.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні може повезти і в справах, і в особистому житті. День принесе більшості Тельців багато нового і виявиться вельми вдалим і результативним, якщо проявите ініціативу і взагалі будете поводитися рішуче, активно і напористо. До того ж у вас є можливість виділитися серед інших.


БЛИЗНЮКИ

Сьогодні навряд чи зіткнетеся з проявом хвилювання або безладдя в думках. А деяким навіть виниклі проблеми і турботи здадуться такими дрібницями! І дійсно, зараз ви з ними впораєтеся одним махом! Так що сміливо беріться за самі амбітні проекти!


РАК

Сьогоднішній день може бути не найпростішим для багатьох Раків. Справи підуть з рук геть погано, а негаразди у взаємодії з оточуючими можуть вплинути на самооцінку. Не губіться і не приймайте все це близько до серця. Ще трохи - і подібні труднощі залишаться позаду.


ЛЕВ

Для більшості Львів день хоч і цілком хороший, але накопичена втома серйозно може позначитися на самопочутті і працездатності. Для народжених у липні, навпаки, сьогоднішній день сприятливий і цілком підходить для поліпшення фінансового благополуччя.


ДІВА

У більшості представників цього знаку день виявиться дуже метушливим. Причому, була б задіяна тільки якась одна сфера життя, вам було б легше впоратися. Але доведеться управлятися на всіх фронтах. А ось що народилися у вересні у всьому чекає удача, адже обставини будуть на вашому боці!


ТЕРЕЗИ


У цей час може виявитися явний дефіцит терпіння і витримки. Ймовірно, будете схильні до перепадів настрою або думка оточуючих серйозно похитне віру в себе. Але якщо ви народжені на початку жовтня, то станете радіти своїм успіхам і отримувати компліменти від оточення.

СКОРПІОН

День пройде на хвилі позитиву і емоційного підйому. Вас чекатимуть вдалі збігу обставин, а потрібні люди з'являться тоді, коли це буде необхідно. Використовуйте сприятливу ситуацію для здійснення власних цілей.


СТРІЛЕЦЬ

Багато Стрільців в цей день відчують різке зниження життєвих сил і настрою. Постарайтеся відкласти важливі справи та зустрічі, зараз не час для серйозних дій. Зате народжені в середині знаку будуть зібраними, відповідальними і активними.


КОЗЕРІГ

Добре, якщо сьогодні прокинулося бажання зробити життя більш цікавим і творчим не зупиниться тільки в мріях про можливі зміни, але і змусить зробити певні кроки. А чому б і ні? Адже удача в цей період часу на вашому боці.


ВОДОЛІЙ

Більшість Водоліїв поведуть себе безвідповідально і дещо легковажно. Спокуса піти від реальності буде настільки великою, що ви з тріском можете провалити навіть самі добре сплановані справи. Найвірніше рішення на сьогодні - не втягувати оточуючих у ваші задуми.


РИБИ

Повіяло вітром змін і удача супроводжує вас у будь-якій ситуації. А ще цілком можливо, що раптом захочеться зробити ряд абсолютно неординарних кроків, і ви з подивом зауважите, що вони спрацювали. Те, про що мріяли, починає збуватися!
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1778 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 11 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]