phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:30
Гороскоп на 12 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Схоже, сьогодні вирішувати поставлені завдання вам доведеться в гордій самоті. При цьому більше довіряйте творчої інтуїції, ніж логіці, і звертайте увагу на свої передчуття - вони не підведуть.
ТІЛЕЦЬ

У квітневих Тельців сьогодні на належному рівні будуть знаходитися як працездатність, так і настрій. Та й удача з вами заодно. А ось що народилися в травні розраховувати на успіх, скоріше всього, не доведеться. І навіть незважаючи на те, що ви деколи спробуєте виявити незвичайну активність і ініціативу, результати ваших праць все одно опиняться не особливо вражаючими.

БЛИЗНЮКИ

Підвищення інтелектуального потенціалу, легкість і витонченість у вираженні думок і велика кількість свіжих творчих ідей неодмінно будуть сприяти вашому успіху. Особливо сьогодні будуть виділятися червневі Близнюки.

РАК

Не виключено, що сьогоднішній день піднесе вам якісь зовсім нові та цікаві життєві перспективи. А ще постарайтеся ні на що заздалегідь не налаштовуватися - надайте можливість пані Удачі самої зробити вам приємний сюрприз!

ЛЕВ

День несприятливий, настрій нестабільний. Тому, щоб не напружувати свою нервову систему різними негативними почуттями і не видихнутися до кінця тижня, не забувайте періодично відпочивати і не піддавайтесь емоціям, якщо вас підведуть оточуючі. А сьогодні це можливо.

ДІВА

Сьогодні вам дуже складно стане підтримувати безконфліктні стосунки з оточуючими: в одних випадках ви побачите те, чого насправді немає, а в інших - не звернете уваги на очевидне. Все це призведе до нерозуміння і розбіжностей. Не останню роль зіграє і звичайна помисливість, і ви почнете накручувати себе по будь-якому приводу.

ТЕРЕЗИ
Досить перспективний день для особистого росту. Особливо плідним він виявиться не тільки для тих, хто працьовитий, але і для тих, хто не побоїться привселюдно заявити про себе - удача зараз на стороні зухвалих і ризикових.

СКОРПІОН

Сьогодні успіх чекає всіх тих, хто поставивши перед собою жадану мету, стане терпляче просуватися до її здійснення. Обов'язково прислухайтеся до порад досвідчених, мудрих людей - вони можуть надати вам неоціненну допомогу.

СТРІЛЕЦЬ

День підходить для осмислення вашої ролі в цьому світі. І навіть деяка переоцінка своїх можливостей буде сьогодні вам тільки на руку - адже не секрет, що все значне та важливе вершиться лише тими, хто вірить у свою зірку.

КОЗЕРІГ

Цей день можна вважати сприятливим, адже багато чого стане виходити на рідкість легко і швидко. До того ж ви будете відкриті, і у вас з'явиться бажання поділитися своїми радощами чи проблемами з оточуючими, недоліку в слухачах не буде. При цьому великий шанс отримати дійсно дуже своєчасну та слушну пораду.

ВОДОЛІЙ

Ваш оптимізм, сміливість і впевненість у своїй удачі і знаннях позитивно налаштують до вас оточуючих. Залишилося змусити себе бути веселими і активними.

РИБИ

Більшість Риб в цей день дізнається про свої можливості і таланти, причому найнесподіванішим способом. А ось лютневих Риб щось стане постійно відволікати. Хоча, може бути, ваше невміння зосередитися - це не що інше, як сигнал до того, що настала пора розслабитися і взяти невеликий тайм-аут!
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1572 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 12 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]