phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:48
Гороскоп на 14 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Вашому ентузіазму і невичерпної енергії можна буде сьогодні тільки позаздрити. Напевно ви і самі відчуєте, що здатні прямо-таки "згорнути гори".
ТІЛЕЦЬ

Любе співробітництво квітневим Тельцям сьогодні варто розглядати з позицій його подальших перспектив. Враховуйте і те, що більш міцними, як правило, виявляються ті відносини, які грунтуються на грунті спільних інтересів.

БЛИЗНЮКИ

Травневі Близнюки будуть надмірно гостро реагувати на всі зауваження на свою адресу. Однак пора б уже зрозуміти, що приймати почуте близько до серця дуже шкідливо, причому не тільки для серця.

РАК

Сьогодні вас не підведе вміння миттєво реагувати на зміни, так що можна вважати, що результат будь-якої справи буде цілком залежати від вашої моторності.

ЛЕВ

Легко-мислене ставлення до справ може змусити вас завчасно розкрити карти або довірливо розповісти про свої сумніви і плани. Через це ви можете все загубити на корені, або нашкодити собі ж своєю відвертістю.

ДІВА

Уви, але сьогодні навіть самі перевірені партнери можуть вас випадково "підвести", а найбільш привабливі, на перший погляд, перспективи - розсипатися як картковий будиночок.

ТЕРЕЗИ
Схоже, сьогодні удача буде час від часу вас покидати. І в ті моменти, коли її не виявиться поруч з вами, не виключена поява важко розв'язуваних проблем і можуть зірватися планів. Але не впадайте у відчай: завтра для багатьох з вас знову наступить просвітлення, і ви надолужите втрачене. Так що, можливо, щось слід перенести на інший час.

СКОРПІОН

Скорпіонам кінця знака досить важко буде впоратися з вирішенням тих задачок, які із завидною постійністю стануть підкидати вам близькі люди.

СТРІЛЕЦЬ

Скористуйтесь тим, що багато хто з вас сьогодні будуть здатні передбачати події, що відбуваються навколо, будь-то бізнес або життєві проблеми. А значить, у цей день ви зумієте вдало провести ділові операції або вирішити ряд наболілих сімейних питань.

КОЗЕРІГ

Сьогодні не залишиться без уваги ваше особисте життя. Ваша душа буде жадати пригод, і вам захочеться дозволити повести себе так, щоб відчути смак до життя. І, схоже, це вдасться.

ВОДОЛІЙ

Не виключено, що сьогодні вам не один раз випаде шанс міцно стати на ноги або навіть знайти своє місце під сонцем. Правда, комусь із вас без сторонньої допомоги зробити це буде важкувато, тому встановлюйте міцні дружні стосунки з сильними і впливовими людьми. Скористайтеся й тим, що в спільній діяльності - як на роботі, так і в родині - у вас можуть проявитися лідерські якості.

РИБИ

Народженим в березні здатні сьогодні керувати ходом сприятливих подій. Тому, раз на роботі все йде на лад, так чому б не зробити ривок уперед. Раз добре проходить спілкування, то чому б не залагодити суперечності в сім'ї, особливо зі старшими родичами.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1669 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 14 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]