phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:35
Гороскоп на 15 січня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН


Щоб цей не дуже вдалий для багатьох Овнів день пройшов пом'якше, постарайтеся переключити сили і увагу на справи, які не вимагають великих енерговитрат. Бережіть себе. І тільки народженим у середині знаку ні ділове, ні особисте життя ніяких проблем не доставить.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні будь-яке заняття або справа виявиться по плечу, та й ваш життєвий настрій і оптимізм здатні довести до кінця навіть самий складний проект. І тільки народженим на початку травня всі важливі справи поки краще відкласти, інакше їх можна завалити, навіть не почавши.


БЛИЗНЮКИ

Більшості Близнюків день може піднести проблеми і розчарування. Але якщо розібратися, то на багато що, за великим рахунком, не варто звертати ніякої уваги. Живіть простіше і "не рвіть" даремно серце - як відомо, знаходитися у роздратованому стані вкрай шкідливо. Народжені в середині знаку захищені від труднощів.


РАК

Для багатьох Раків сьогоднішній день може стати перевіркою на міцність. Вас можуть переслідувати негаразди і розбіжності з оточуючими. Не спалахуйте, як сірник, від невдач, вони скоро підуть, і ви знову відчуєте легкість і прекрасний настрій.


ЛЕВ

Ваше завдання на сьогодні - знайти золоту середину. З одного боку захочете докласти масу зусиль, для того, щоб досягти бажаних результатів, а з іншого зіткнетеся з необхідністю їх поберегти, тим більше їх може виявитися недостатньо.


ДІВА

Сьогоднішній день завантажений проблемами, а деякі рішення і дії будуть свідомо приречені на провал. Мабуть, тому багато Дів будуть схильні йти на поводу у власних емоцій. І тільки народжені в кінці знаку отримають масу позитиву.


ТЕРЕЗИ


Схоже, день принесе порцію проблем, що може серйозно вплинути на ваш настрій.
Головними труднощами будуть натягнуті відносини з оточуючими людьми. Непорозуміння і напруженість можуть виникати буквально на порожньому місці. І тільки у народжених у середині знаку, є можливість досягти успіху в справах
.

СКОРПІОН

Більшість Скорпіонів в цей день чекає справді небувалий успіх. Причому заслужену перемогу здатні будете одержати майже на всіх фронтах. Так що не вагайтесь скористатися удачею і дійте, використовуючи всі свої здібності і уміння.


СТРІЛЕЦЬ

Сьогоднішнє зниження життєвого потенціалу може призвести до того, що вам складно будуть даватися як ділові, так і особисті стосунки. Постарайтеся хоча б частково знизити звичний темп життя, в іншому випадку можете розгубити останні сили.


КОЗЕРІГ

Зросла активність, з одного боку, і поява умов для впровадження в життя багатьох задумів, з іншого, зроблять цей день для більшості Козерогів вельми і вельми продуктивним. Залишилося тільки визначитися з найближчими планами на майбутнє і почати діяти.


ВОДОЛІЙ

У багатьох Водоліїв день пройде спокійно тільки в тому випадку, якщо займете пасивну позицію по відношенню до подій. Збирайте сили і нерви. І тільки народжені в січні на роботі і в особистому житті сьогодні опиняться в передовиках.


РИБИ

Вельми вдалими виявляться складання планів на майбутнє. Принаймні, з'явиться мета, а просуватися до неї так приємно! Хоча хтось вважатиме за краще не заглядати далеко вперед, а просто порадіє можливості творчо підійти до справ, миру і спокою в будинку.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1973 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 15 січня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]