phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:50
Гороскоп на 16 січня для всіх знаків зодіаку

Если вы хотите изучить английский за рубежом на выгодных условиях, тогда мы советуем вам посетить сайт businesscareer.ua.





ОВЕН


У більшості Овнів справи можуть сильно не заладитися. І тут головне - не приймати все це настільки близько до серця, щоб вами опанувала депресія. Адже таке можливо. А ось у народжених на початку квітня в цей день легко здійсниться все заплановане.

ТІЛЕЦЬ

Для багатьох Тельців це дуже продуктивний день. У ваших інтересах намітити собі найближчі завдання та приступити до їх здійснення. Тим більше, що сил і бажання для цього зараз предостатньо. І лише народженим на початку травня треба буде уважно стежити за тим, щоб не втратити те, що вони мають.


БЛИЗНЮКИ

Не сказати, що для більшості Близнюків сьогоднішній день складеться з рук геть погано, але все ж буде в ньому щось проблемне і обтяжливе. Але якщо врахувати, що багато зараз залежить від вас, то розумно припустити, що в підсумку зумієте звести нанівець негативні моменти. А ось у народжених на початку червня справи підуть на рідкість успішно.


РАК

Для більшості Раків цей день не найкращий. Безліч виникаючих перешкод приведуть до того, що захочеться сьогодні тихенько відсидітися осторонь. І лише народжені в середині знаку будуть настільки активні і згідливі, що контакти з оточуючими та робота принесуть їм задоволення.


ЛЕВ

У більшості Львів день пройде спокійно і без особливих хвилювань. Вам буде нескладно погоджувати різні питання з оточуючими людьми, а спілкування принесе задоволення і їм, і вам, навіть якщо ніякої конкретної користі не принесе.


ДІВА

Сьогодні може здатися, що конфліктні ситуації, неначе навмисне, починаються у вашій присутності. Насправді, це хороший спосіб тренування та управління власними емоціями. Головне при цьому - зберігати спокій, яка б буря не бушувала навколо.


ТЕРЕЗИ


Для багатьох Терезів день може виявитися неоднозначним. Можливі перешкоди і невідкладні справи, що виникають буквально на порожньому місці. А відстоюючи свою точку зору, постарайтеся не перегнути палицю. Для народжених у середині знаку це вельми вдалий час для того, щоб домогтися успіху.

СКОРПІОН

Саме час надихнути себе на подвиги. Більшості Скорпіонів буде забезпечена перемога у всіх сферах життя. Народженим ж на початку листопада, з ранку треба буде запастися спокоєм і твердою впевненістю в тому, що оточуючим не вдасться вивести вас із себе, як би вони не старалися.


СТРІЛЕЦЬ

Багатьом Стрільцям не варто сьогодні прагнути все робити самостійно і відмовлятися від чужої допомоги. А в суєті дня може промайнути потрібна інформація або цінна ідея. І тільки народженим на початку грудня беззастережно везе, але, щоб не злякати удачу, нікому не розповідайте про свої плани.


КОЗЕРІГ

Проживіть настільки сприятливий для багатьох Козерогів день активно і з позитивним настроєм. Зумійте побачити, яке щедре на подарунки життя, і будьте вдячні йому за його дари. І тут головне - не бажати більше, ніж ви заслуговуєте.


ВОДОЛІЙ

Більшості Водоліїв сьогодні досить сильно буде докучати власна суб'єктивність. Постарайтеся піти в тінь, так як приборкати свої недоліки швидше за все не вдасться. А ось народжені в січні, навпроти, зуміють сьогодні реально оцінювати події та людей.


РИБИ

День сприятливий. Але є одне "але": в даний період не слід забувати про те, що вдалий час, як правило, дволике - воно не тільки дає успіх, але і таїть в собі спокуси. Тому є ймовірність розтратити настільки значущий період даремно. Не попадіться на цю вудку.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1742 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 16 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]