phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:54
Гороскоп на 17 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Сьогодні, як слід відпочивши, ви відчуєте приплив бадьорості й оптимізму, що змусить задуматися про плани на майбутнє. Постарайтеся визначитися не тільки з головними цілями, але й підібрати стратегію ваших дій - деякі з вас знаходяться напередодні сприятливого періоду.
ТІЛЕЦЬ

Відкладіть на потім будь-які плани на майбутнє. Сьогодні вам не дадуть цим займатися поточні справи та особисті відносини, які зажадають вашої негайної участі.

БЛИЗНЮКИ

Придайтесь відпочинку і веселого проведення часу. Не виключено також і те, що сьогоднішній день подарує комусь із вас абсолютно незабутні романтичні враження.

РАК

Сьогодні, перебуваючи в прекрасному настрої, ви будете щедрі і великодушні. А раз так, то покажіть, що заради вигоди інших людей ви здатні відкласти в сторону власні турботи і проблеми. Вам це зарахується.

ЛЕВ

Поставтеся сьогодні з побоюванням до контактів з неприємними для вас або психологічно більш сильними людьми, а також до нового знайомству або новому захопленню - ви можете потрапити під вплив людини, який буде вами маніпулювати.

ДІВА

День неоднозначний і відповідальний. І ваше завдання на сьогодні - не замикатися в собі. Але щоб відносини складалися сприятливо, намагайтеся з великою увагою слухати оточуючих вас людей, інакше вас можуть запідозрити в байдужості.

ТЕРЕЗИ
Сьогоднішній день прекрасно підходить для пояснень. Знайдіть привід сказати коханим про свої почуття. А ось в яку форму це "наділити" - подарувати забавну листівку або ж написати ліричну поему, вам обов'язково підкаже внутрішнє чуття.

СКОРПІОН

Сьогодні маленькою "ложкою дьогтю" може стати необхідність розбиратися в сімейних проблемах - причиною може виявитися незрозуміла та потайна поведінка когось із близьких або чийсь протест.

СТРІЛЕЦЬ

Не дивлячись на те, що сьогоднішній день для більшості з вас не стане розташовувати до задушевних бесід і планів на майбутнє, Стрільці кінця знака все ж зуміють домовитися з будь-якою людиною. Мало того, так ви ще зможете викликати людей на відвертість. Правда, дивіться, як би й самим ненароком не "розколотися".

КОЗЕРІГ

Ваші особисті відносини сьогодні можуть зазнати великі зміни. Причому, прикладаючи не такі вже великі зусилля, ви здатні будете отримати саме те, що вам би хотілося: зараз для багатьох з вас діє період, коли витрати окупаються з хорошим прибутком.

ВОДОЛІЙ

Водоліям кінця знака навряд чи вийде зробити так, щоб їх судження сприймалися як цінні ідеї - навпаки, навколишні стануть чіплятися до кожного їх слова.

РИБИ

Для багатьох з вас це відповідний час для того, щоб підвести підсумки і переглянути цілі - в даний період і ваші промахи, і успіхи стануть видні як на долоні, і вам тільки залишиться зробити правильні висновки. А ще було б непогано звернути увагу на своє самопочуття - можливі загострення висвітять наявні проблеми зі здоров'ям.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1673 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 17 лютого | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]