phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:27
Гороскоп на 18 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

У цей день вам не завадить переглянути і змінити деякі переконання. Адже ви й самі знаєте, що думаєте одне, а кажете і робите інше. Щоб змінити ставлення до себе та оточуючих необхідно вести себе більш обдумано. Все у ваших руках.
ТІЛЕЦЬ

Сьогодні вдалий день визначити для себе хобі, цікаве заняття, яким ви мріяли зайняти вільний час. У Тельців кінця знака може статися що-небудь неприємне і несподіване у відносинах з людьми. Хтось буде всіляко підганяти, підганяти і дратувати вас.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні навряд чи вдалий день для того, що б поринути в мрії. Весь день буде зайнятий роботою і у вас не знайдеться часу перепочити і відволіктися. Однак увечері ви приділити час спілкуванню з близькими. Це буде прекрасний привід дати їм відчути вашу увагу.

РАК

Ви з радістю будете братися за будь-яку справу. Якщо ви пишете вірші або любите ремонтувати комп'ютери, зірки допоможуть натхненню. Ви з блиском завершите почату справу.

ЛЕВ

Не варто плисти за течією подій цього удачливого дня. Необхідно аналізувати їх і, заодно, всі думки. Можливо, цей день буде вирішальним, якщо не пускати все на самоплив, то він принесе бажані плоди. Леви кінця знака не захищені від конфліктів.

ДІВА

Невдалий день для приведення планів у дію, тому перенесіть плани і справи на інший день. Контакти з іншими людьми ускладняться і вам буде дуже важко повернутися в потрібне русло.

ТЕРЕЗИ
Вас цінують і поважають. Ваші пошуки власного "я" пройдуть цілеспрямовано і позитивно. Однак не варто насилувати свою волю, все прийде само по собі.

СКОРПІОН

Творчий підхід навіть у дуже нудній справі допоможе вам піднятися над рутиною. Однак, на шляху Скорпіона кінця знака будуть виникати перешкоди і проблеми, у тому числі, які раніше дрімали або давно позабуті.

СТРІЛЕЦЬ

В цей день краще відмовитися від вирішення важливих проблем та повністю зануритися в спостереження і мрії. Якщо у вас є нахил, можна взяти ручку і писати вірші.

КОЗЕРІГ

Сьогодні, як ніколи варто постаратися закласти цеглинку в благоустрій свого майбутнього. Зірки супроводжують будь-якого почину. Якщо ви щось задумали й відкладали справу до кращих часів, то сьогодні цей час прийшов.

ВОДОЛІЙ

Чудовий день, щоб втілити свою мрію в реальність. Починайте діяти прямо з цього понеділка. Якщо ви не проспите, ваше майбутнє зміниться в кращу сторону.

РИБИ

Зібраність і чіткість на шляху до мети! Це формулювання повинне сьогодні стати вашим девізом! І ви досягнете свого, які б перешкоди не стояли на вашому шляху.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1779 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 18 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]