phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:43
Гороскоп на 18 вересня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Намагайтеся не планувати на цей день важливих зустрічей і відповідальних справ, оскільки можете скрізь запізнюватися і настільки захопитися своїми фантазіями і мріями, що абсолютно забудете про необхідність узгоджувати їх з дійсністю.

ТІЛЕЦЬ

Гарний час для нових проектів і спроб почати жити по-іншому. Причому, буде везти на людей, готових стати для вас надійною підтримкою і опорою, як у прикрощі, так і в радості.

БЛИЗНЮКИ

Невідповідний день для якихось починань, оскільки ситуація буде погано передбачуваною, і вам доведеться вплутатися в гру, в якій виникне необхідність ризикувати не тільки своїми заощадженнями, але і репутацією.

РАК

Сьогодні з'явиться шанс втілити в життя ідеї, які допоможуть вам повніше виразити і себе, і власну творчу індивідуальність. При цьому зможете діяти в ситуаціях, коли будете захищені від підступів недоброзичливців і конкурентів.

ЛЕВ

Сьогодні фортуна буде на вашому боці, і це стане запорукою того, що зможете досягти успіху в будь-якій справі, особливо якщо не будете витрачати сили і кошти даремно.

ДІВА

Спробуйте з боку поспостерігати за тим, як будуть розвиватися події, оскільки це дозволить вам відразу ж реагувати на події і мати більшу свободу у прийнятті рішень.

ТЕРЕЗИ

Навряд чи комусь вдасться вас обдурити або обвести навколо пальця: у цей період будете неймовірно спостережливі й кмітливі, а також зможете прораховувати свої дії на кілька кроків вперед.

СКОРПІОН

Представиться шанс подивитися на себе з боку, причому сьогодні від ваших очей чи не сховається ніяка деталь. І якщо захочете, то легко зможете помітити, те, що дозволить вам стати більш гармонійною і досконалою людиною.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям буде непросто зорієнтуватися в потоці нової інформації і в низці несподіваних подій, тому намагайтеся побачити в що відбувається головне, так як в деталях зможете розібратися і трохи пізніше.

КОЗЕРІГ

Ні в якому разі не піддавайтеся на вмовляння скорегувати цілі, які давно собі поставили. Оскільки зараз є небезпека, що ви відмовитеся від реалізації своїх ідей і тому ще довго не зможете вибрати собі нові орієнтири.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні слід дуже обережно поводитися з електроприладами та комп'ютерною технікою, так як можете отримати удар струмом або зіпсувати прилади через власну безтурботність або неуважність.

РИБИ

Ймовірно, сьогодні доведеться рухатися манівцями, і якщо зумієте правильно розрахувати сили і час, то зможете домогтися набагато більшого, ніж, якби ви йшли прямою дорогою.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2057 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 18 вересня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]