phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:18
Гороскоп на 20 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН
Розслабтеся, подумайте про щось приємне. Не варто щохвилини завантажувати свої думки проблемами. Овни кінця знака правильно виберуть мету, що позбавить їх від непотрібних турбот і допоможе реалізувати творчий потенціал.

ТІЛЕЦЬ

День обіцяє бути хорошим. Якщо у вас виникли плани змінити роботу, або що-небудь інше в житті, попорпайтеся в собі, чітко визначте, що саме вам потрібно. Фортуна неодмінно повернеться до вас обличчям.

БЛИЗНЮКИ
У Близнюків кінця знака все складеться успішно. Ви будете виграшно виглядати у відносинах з друзями. І можливо заведете нові корисні знайомства.

РАК
Сьогодні ваш день. Прилив сил і неприборкана енергія допоможуть вам піднятися над власними слабкостями і проявити себе в цій справі. Так тримати!

ЛЕВ
Ймовірно на вас сьогодні зійде натхнення, і ви з захопленням займетеся улюбленою справою. Або це буде светр, пов'язаний в'язальниці або поема, завершена поетом. Неважливо. Це буде зроблено дуже талановито.

ДІВА
В такий день краще зайнятися переглядом улюбленого серіалу або лагодженням старого приймача. Але від життя не втекти. Тому рекомендується так само уникати зайвих контактів.

ТЕРЕЗИ
Вересневі Ваги, якщо ви не хочете переживати з приводу обіцяної і не отриманої вчасно допомоги або ваші плани зірвалися з чиєїсь вини, покладайтеся тільки на себе. Для жовтневих Терезів прогноз більш благополучний. Неприємностей і особистих образ не очікується.

СКОРПІОН
Бажання говорити все, що думаєш, не принесе вам сьогодні проблем. Навпаки воно додасть вам шарму. І ви зарекомендуєте себе людиною щирою.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтесь обмежити себе від зайвих контактів у спілкуванні. Люди налаштовані до вас недоброзичливо. Для Стрільців кінця знака день розташовує до спілкування. Ви натура комунікабельна і метка, тому проведете цей день в чудовому настрої.

КОЗЕРІГ
Мріяти та пізнавати себе - це таке приємне і позитивне заняття. Ви можете дозволити собі повністю йому віддатися. А ось грудневим Козерогам краще зайнятися повсякденними справами, інакше можуть виникнути проблеми.

ВОДОЛІЙ

Майбутнє неможливо дізнатися аж до дрібниць. Буває одна малозначна подія змінює все. Так що будьте сьогодні напоготові і не пропустіть свій шанс.

РИБИ

Будуйте грандіозні плани. У нашому житті все можливо. Долайте неприступні вершини та відкривайте для себе незнані горизонти. Ваша мрія неодмінно повинна втілитися в реальність.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1459 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 20 лютого | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]