phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:05
Гороскоп на 20 вересня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Будьте сьогодні особливо обережні на дорогах і в громадському транспорті, так як висока ймовірність позаштатних ситуацій і аварій через неуважність та безпечність.

ТІЛЕЦЬ

Це невідповідний час для глибоких наукових досліджень або спроб з'ясувати істину в досить заплутаних і складних справах. Особливо якщо необхідно буде вміння неупереджено дивитися на події, а також робити далекосяжні висновки.

БЛИЗНЮКИ

Будете здатні люто відстоювати свою думку і навряд чи побоїтеся критикувати загальновизнані авторитети або людей, наділених владою. Хоча вам варто робити це тільки в тому випадку, якщо того вимагає справа, а не особисті амбіції.

РАК

Сьогодні вас може залучати все незвичайне і таємниче, тому станете із задоволенням спостерігати, як за парадною стороною життя, так і намагатися побачити те, що приховано від багатьох людських очей.

ЛЕВ

Надмірна цікавість і невміння тримати язик за зубами, можуть перешкодити вам завоювати довіру людей, у чиїй допомозі і дружбі зацікавлені. Тому не дивуйтеся, якщо ті, з ким будете спілкуватися з відкритою душею, залишаться до вас байдужими.

ДІВА

Будьте особливо уважні та обережні, оскільки конкуренти можуть надати вам серйозний опір, і якщо не приймете виклик, то можете поступитися своїми позиціями.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні не варто обіцяти того, що точно не зможете виконати, оскільки будь-яка невдача може стати причиною конфліктів, а навколишні ще довго будуть недовірливо ставитися до ваших слів і стануть менше вас поважати.

СКОРПІОН

Бажання зробити своє життя більш цікавим і творчим змусить зробити кроки, які з боку здаватимуться помилковими.
Однак ви зумієте довести свою спроможність і зможете на весь голос заявити про можливості.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні краще робити ставку на індивідуальну діяльність і намагатися піти від співпраці і надання посередницьких послуг, оскільки це розв'яже вам руки і дозволить робити те, що хочеться.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся поменше спілкуватися з товаришами по службі і займіть нейтралітет у будь-яких суперечках або конфліктах, якщо не хочете, щоб саме на вас сипалися шишки з усіх боків, і вам довелося б відповідати за все, що відбувається навколо.

ВОДОЛІЙ

Ймовірно, буде важко приймати далекоглядні рішення, оскільки можете витати в хмарах і неправильно розрахувати свої сили і час, які будуть необхідні для досягнення задуманого.

РИБИ

Перед вами будуть відкриті всі шляхи, і якщо долі буде завгодно, то зможете опинитися в потрібному місці в потрібний час і познайомитися з людьми, здатними повністю змінити ваше життя.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2140 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 20 вересня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]