phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:08
Гороскоп на 21 січня для всіх знаків зодіаку
Если кроме гороскопа Вас также интересует какая погода в Харькове, тогда советуем Вам посетить сайт www.gismeteo.ua.



ОВЕН

Необхідно пам'ятати, що в даний момент своїми думками і вчинками ви закладаєте грунт на майбутнє. Тому будьте передбачливі, перш ніж приймати важливі рішення. При цьому, не забувайте мріяти: у найсміливіших мрійників фантазії обов'язково втіляться в реальність.

ТІЛЕЦЬ

Зтурбований настрій дня може вибити вас із колії. Тому спробуйте зберегти золоту середину: прийняти позицію активіста, але при цьому особливо нікуди не поспішати, інакше ризикуєте створити всередині себе хаос. Будьте уважні і послідовні. Якщо ви помічаєте, що день не обіцяє жодних відкриттів, особливо це стосується тих, хто народився на кордоні знака, то просто залиште це на потім.


БЛИЗНЮКИ

Початок цього тижня призначено не для того, щоб занурюватися всередину себе у пошуках правильних рішень. Все тому, що час дій вже прийшов! З понеділка можете не боятися реалізовувати задумане. Сміливо йдіть вперед. А якщо раптом зустрінете перешкоди, то приймайте їх з оптимізмом - це ваш шанс стати кращими та мудрішими.


РАК

Реальний спосіб уникнути негараздів - це провести час наодинці з собою, прислухатися до інтуїції, яка рідко підводить Раків. Головне - не надумуйте зайвого. Уявіть собі людей, які вас оточують, як вони до вас ставляться і чому. Адже кожна людина самостійно формує для себе коло спілкування. Прийшов час подумати, чия компанія для вас більш підходяща.


ЛЕВ

Пошук в собі спокою, гармонії, витримки - ось те, що потрібно Леву в ці дні. Вечірня прогулянка на свіжому повітрі, гра з улюбленими дітьми або читання змістовної книги може привнести в його життя порядок і почуття стійкості. Розслабтеся і постарайтеся не думати про турботи, проблеми, а особливо спокуси.


ДІВА

Для "прикордонних" Дів рекомендується відвести час на осмислення своїх вчинків. А в будь-якому конфлікті задуматися, з чиєї подачі він виник. Дівам середини знака краще не витрачати часу на роздуми, а почати втілювати свої думки і творчі ідеї в реальність.


ТЕРЕЗИ


Представники знака, які народилися в середині місяця, можуть сміливо витратити час понеділка на занурення всередину себе. Це набагато краще, ніж робити необдумані вчинки, які згодом приведуть до сумної розв'язки. Терезам, що народилися в кінці або на початку місяця, думати буде ніколи: понеділок для вас наповниться імпульсом і рухом.

СКОРПІОН

Для Скорпіонів, як і для всіх представників водних стихій, дуже важливо самокопання і рефлексія. У розумних дозах це дуже корисно. На початку тижня подумайте про ваші взаємини з іншими людьми, але не перестарайтеся з суб'єктивізмом. Кожна думка повинна підкріплюватися реальним фактом.


СТРІЛЕЦЬ

Стрілець - це знак, який відрізняється гуманністю, привітністю, дружелюбністю, у нього відкрите серце, тому оточуючі підсвідомо до нього тягнуться. Але іноді в характері цього знаку можуть проявлятися риси, які кривдять і навіть відштовхують. Гординя - ось що повинен приборкати в собі зрілий Стрілець.


КОЗЕРІГ

Козеріг - це знак, пов'язаний з матерією, внутрішнім стрижнем, тому не дивно, що серед його представників так багато трудоголіків. І, як наслідок, самотніх людей, навіть аскетів, повністю розчинених у своїй справі. Але якщо Козеріг обзавівся сім'єю, то йому все ж варто присвячувати їй більше часу або хоч раз в житті з головою зануритися в любов. Це може якісно змінити хід його життя.


ВОДОЛІЙ

Кожен день на нас звалюється величезний потік інформації, в якій Водолії по життю відмінно орієнтуються. Це дає їм перевагу вигравати в досить складних ситуаціях. На початку цього тижня особливо важливо не втратити нитки потрібної інформації, щоб контролювати хід подій.


РИБИ

Риби на початку тижня повинні боротися за свій внутрішній стан, оберігаючи його від занепаду, меланхолії, смутку про безповоротне минуле. Пам'ятайте, ви живете сьогоденням і тільки від вас залежить, буде воно яскравим і райдужним, або постане перед вами в сірих тонах.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1792 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 21 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]