phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:09
Гороскоп на 22 вересня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Сьогодні не час для прийняття рішень, як у підприємницькій діяльності, так і в справах сім'ї: можете недооцінити важливість ситуації і допустити прорахунки, за які доведеться розплачуватися близьким або компаньйонам.

ТІЛЕЦЬ

Навряд чи пропустите можливість заявити про себе і свої права, тому подбайте про те, щоб була гідна аудиторія. Інакше доведеться боротися з вітряками, щоб довести собі, що здатні на багато що.

БЛИЗНЮКИ

Відкладіть в сторону всі справи і дозвольте собі відпочити. Це буде необхідним заходом для того, щоб уникнути перевтоми і заощадити сили і енергію для майбутніх справ і звершень.

РАК

Невдалий час для початку нових справ і укладання партнерських угод, оскільки можете виявитися втягнутими в стосунки, повні брехні і обману. І при цьому у вас практично не буде шансів самостійно вирішувати свою долю.

ЛЕВ

Левам потрібен відпочинок і здоровий сон, особливо, якщо останнім часом не було можливості розслабитися і відновити сили. Саме тому сьогодні доведеться заздалегідь подбати про те, щоб домашні взяли на себе виконання ваших повсякденних обов'язків.

ДІВА

Зараз може знадобитися рада більш досвідчених і мудрих людей, тому не соромтеся звертатися до тих, кому довіряєте, і хто погодиться приділити вам час.

ТЕРЕЗИ


Намагайтеся поменше командувати іншими людьми, якщо не хочете, щоб вас визнали деспотичною людиною.
При цьому можете опинитися в ситуації, коли оточуючі стануть використовувати ті ж методи впливу, що й ви. Це неминуче виллється в безглузде протистояння.

СКОРПІОН

Варто відкласти в сторону маловажні справи і постаратися розібратися в причинах поганого настрою чи невпевненості в собі. І якщо зумієте домовитися з внутрішнім голосом, то знайдете душевний спокій і гармонію.

СТРІЛЕЦЬ

Станете досить образливою і злопам'ятною людиною, навіть, якщо ці якості вам зовсім не властиві. Однак сьогодні складно управляти своїми емоціями, тому будете здатні на досить жорсткі висловлювання і вчинки.

КОЗЕРІГ

Постарайтеся уважно слухати співрозмовників, але не намагайтеся давати власні оцінки і, тим більше, не провокувати опонентів на відвертість, так як їхні висловлювання можуть здатися вам незаслуженими і дуже образливими.

ВОДОЛІЙ

Відкладіть на час участь у справах, де ви є частиною великого колективу однодумців: можете виявитися залучені в події, які доставлять багато неприємностей і зажадають великих фінансових витрат.

РИБИ

Ймовірно, будете прагнути позбутися чужої опіки і все робити самостійно. Однак саме сьогодні ваші ідеї і рішення можуть виявитися помилковими, і тоді доведеться пройти через неприємності, перш ніж встанете знову на ноги.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2151 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 22 вересня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]