phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:07
Гороскоп на 23 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


Для Овнів будь-якій частині місяці буде корисно накидати плани на подальше життя. Особливо якщо ви вже встигли бездоганно виконати задумане в ці дні. Якщо ж ви навпаки ще тільки намагаєтеся це зробити, то буде корисно уявити собі успішний результат ваших планів.

ТІЛЕЦЬ

Не потрібно забувати, що розмови з близькими людьми можуть також наштовхнути вас на несподівані рішення проблем і принести багато корисної інформації не тільки в сфері особистого, але і в діловій сфері. Особливо це варто врахувати Тельцям середини знака. Прикордонним представникам краще ненадовго закритися і провести час наодинці зі своїми думками.


БЛИЗНЮКИ

Сьогодні для того, щоб отримати бажане, вам не треба буде підганяти події. Обставини складуться так, що бажане саме потече вам в руки. Але пам'ятайте, що ви отримаєте тільки те, чого заслуговуєте. У той же час, якщо незабаром вам доведеться відвідати весілля, то ми радимо знайти собі цікаві і душевні весільні привітання на порталі кращих привітань toast.com.ua.


РАК

Проявлення ініціативи не зашкодить Раку в цей день, а скоріше, тим самим, він зробить хороший закид на майбутнє. Однак день буде сприяти не всім. Ракам середини місяця краще буде зайвий раз промовчати і не робити ніяких дій.


ЛЕВ

Леви люблять керувати процесом, навіть якщо це зовсім не стосується їх власного життя. Пам'ятайте, що не завжди можливо все тримати під контролем. Народженим на кордонах знака потрібно буде приборкати своє бажання виправити вселенські процеси. А ось Леви середини знака будуть більш поступливими у цьому плані.


ДІВА

Якщо раптом ви відчуваєте нездужання в цей день, краще не перевантажувати себе непотрібними думками і фізичною роботою. Це погано позначиться на здоров'ї і принесе спадок сил, які вам доведеться накопичувати дуже довгий час. Особливо якщо ви - Діва, народилася на кордоні знака.


ТЕРЕЗИ


На цьому тижні Терезам середини знака доведеться повоювати з самим собою. Постарайтеся не звертати уваги на дратівливі вас дрібниці, тримайте рівновагу, хоч це буде коштувати великої праці. Зате згодом вам буде легше перемогти себе перед справжніми труднощами.

СКОРПІОН

Відомо, що Скорпіонів відрізняє особлива упертість. І справа не в тому, правий він чи ні, а в бажанні стояти на своєму до останнього, навіть якщо розумні аргументи вичерпані. Це не зовсім правильний підхід. На майбутнє Скорпіонам непогано навчитися приймати до відома чужу точку зору.


СТРІЛЕЦЬ

Недивлячись на те, народилися ви в листопаді або в жовтні, чи легко у вас складуться відносини з людьми вдома і на роботі, зараз ви закладаєте програму на подальше майбутнє. Враховуйте цей факт.


КОЗЕРІГ

Придивляйтесь до людей, які оточують вас в цей день. Серед них ви можете дізнатися "своїх", подібних за думками та ідеями. Або ж людей, несхожих, але корисних, які виведуть вас на новий рівень розвитку.


ВОДОЛІЙ

Водолій прекрасно почуває підводні камені, будь-які зміни, що відбуваються речей. І хоч сьогоднішній день буде позитивно забарвлений, все ж не забувайте включати інтуїцію: раптом якась дрібниця переверне все у зворотний бік. У такому випадку намагайтеся залишатися на тій же хвилі, не дозволяючи потоку віднести вас.


РИБИ

Те, що відбувається в даний момент у житті Риб - це не що інше, як відгуки минулих заслуг або помилок. Враховуйте це, збираючись здійснити ті чи інші дії.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2042 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 23 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]