phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:18
Гороскоп на 24 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


Дієвість у своєму житті кожен формує самостійно. Овнам слід врахувати, що якщо поряд з ними з'являються люди, які добре впливають на результат подій, значить, він цього заслужив. А якщо навколо нього витають конфлікти, варто задуматися, чи не сам Овен їх розпалює?

ТІЛЕЦЬ

Плануя майбутнє, Тельці повинні враховувати, що плани мають тенденцію зриватися. І в цій справі вина не завжди лежить на вас. Адже крім усього іншого існує незворотний механізм, який не завжди збігається з нашими зусиллями і бажаннями. Тому все, що потрібно робити - це продовжувати трудитися.


БЛИЗНЮКИ

Дозволяйте собі мріяти, мріяти і мріяти. У ці дні деякі бажання можуть збутися в найнесподіваніший момент. При цьому, звичайно ж, не забувайте і діяти, крокувати назустріч своїм бажаннями, братися за те, що вам по зубах на даний момент.


РАК

День в цілому сприятливий, але деякі представники (що народилися в середині) можуть отримати неприємності за помилки минулого. Плітки і критика в адресу когось відгукнеться проблемами в різних сферах життя.


ЛЕВ

Львам, що народилися в будь-якій частині місяці слід врахувати, що результат занадто багатьох подій залежить від вас самих. Якщо навіть день складається не дуже вдало, ніколи не пізно повернути стрілку в іншому напрямку.


ДІВА

В четвер вас може відвідати кілька свіжих думок. Не відмітайте їх, а візьміть до відома. Адже Діви люблять все планувати і діяти, не відхиляючись від планів. Але цілком можливо, що саме сьогодні несподівана думка поліпшить якість ваших начерків на майбутнє.


ТЕРЕЗИ


Ваші мріяння і плани реалізуються тоді, коли ви по-справжньому захочете і станете докладати до цього хоч якісь зусилля. На даний період момент для цього більш ніж сприятливий. Дерзайте!

СКОРПІОН

Прийміть те, що всі люди різні і не завжди з вашою думкою будуть рахуватися, як би красномовно ви її не викладали. Не затівайте суперечок, просто спокійно роз'ясніть свою точку зору. Тоді в майбутньому ви зможете обійти конфліктні ситуації стороною.


СТРІЛЕЦЬ

Стрільці здебільшого віддають перевагу у відкриту спілкуватися з людьми. Часто вони можуть бовкнути зайвого. Тому на майбутнє потрібно вчитися тримати рот на замку. А до пропозицій людей, якими б доброзичливими вони не були, ставитися уважно і іноді насторожено.


КОЗЕРІГ

Актівність в ці дні стане для Козерога ключем до здійснення всіх мрій. Плюс він повинен вірити, що задумане дійсно збудеться, оскільки Козеріг, якщо вже береться за справу, то йде до кінця.


ВОДОЛІЙ

Сьогоднішній день для Водолія пройде в основному не в діях, а в активних розумових процесах. Накидайте плани на майбутнє, а краще розпишіть їх на листочку. А через деякий час переходьте до реалізації.


РИБИ

В четвер люди, що знаходяться поруч з вами, будуть відчувати спокій і умиротворення. І ви себе будете почувати так само. Все тому, що приймете невластиву для вас роль - управляти процесом. Звідси виходить, що іноді корисно виходити за звичні рамки.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1676 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 24 січня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]