phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:30
Гороскоп на 25 грудня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Саме час сьогодні потурбуватися про зустріч Нового Року. Розплануйте перелік подарунків і сувенірів, які хочете вручити близьким і друзям, і приступайте до його виконання, адже свято вже не за горами.


ТІЛЕЦЬ

Якщо ви не Телець, народжений на початку знака, то день може виявитися для вас неоднозначним. Можливі перешкоди і невідкладні справи, що виникають буквально на порожньому місці. Складним виявиться цей час і для здоров'я: можливі збої, загострення, травми, тому бережіть себе і будьте уважні.


БЛИЗНЮКИ

Дуже продуктивний день. Сьогодні на врегулювання важливих справ витратите куди менше часу, ніж розраховували, а контакти з людьми або зустрічі у неформальній обстановці можуть закінчитися досить цікавими пропозиціями. Так що не пропустіть випадок і використовуйте всі можливості сьогоднішнього дня.


РАК

Для червневих Раків сьогоднішній день складеться вельми благополучно і продуктивно. Постарайтеся визначитися з тим, чого б ви хотіли досягти в найближчий час і тримайте ці плани при собі. Зайві вуха вам в цій справі не потрібні.


ЛЕВ

Більшість Львів повні сил і енергії, готові будувати нові плани і проекти, і негайно братися за їх здійснення. Однак зараз не варто поспішати, поспішні дії можуть призвести до несподіваних результатів. Так що обмежтеся ретельним плануванням.


ДІВА

Вашу енергійність направте сьогодні на завершення необхідних справ. Тим більше, що зазвичай це вам зовсім не в тягар. Так зможете і сили поберегти, і надолужити те, що давно хотіли зробити, але через велику завантаженість відкладали на майбутнє.


ТЕРЕЗИ


В цілому, день непоганий. А вже якщо скористайтеся тим, що сьогодні ваша мова буде досить яркою і переконливою, то в цьому випадку легше звичайного вдасться пояснити оточуючим свої побажання, вимоги і наміри.

СКОРПІОН

Сміливо проявляйте активність. Вам супроводжують творчий підхід і впевненість у власних силах, що може значно просунути вас на шляху до реалізації задумів. Для успішного здійснення проектів і цілей постарайтеся залучити друзів і однодумців.


СТРІЛЕЦЬ

Для листопадових Стрільців це самий складний день тижня. Велика ймовірність промахів і помилок, тому навіть якщо ви звикли завжди покладатися виключно на власні судження, то зараз краще не слідувати сліпо цій звичці, а прислухатися до думки оточуючих.


КОЗЕРІГ

Тим, хто народився в січні, бажано знизити активність: зараз набагато важливіше буде зберегти життєві сили. Враховуйте і те, що заряд бадьорості зможете придбати тільки від спілкування з приємними вам людьми.


ВОДОЛІЙ

Було б добре, якби ви визначилися з цілями і бажаннями на наступний рік, ну якщо не на весь, так хоча б на його першу половину. І якщо з величезної кількості ідей вам складно буде вибрати найважливіші, то прислухайтеся до своєї інтуїції, вона зможе підказати, що для вас дійсно є цінним.


РИБИ

Якщо ви народжені на початку березня, то сьогодні можете знаходитися у владі мінливого настрою. Причому вплинути на ваш настрій здатна будь-яка дрібниця. Постарайтеся відволіктися від негативних емоцій і переключитися на приємні спогади. Це підніме вам настрій. У решти ж Риб сьогодні все відмінно!.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1816 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 25 грудня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]