phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:42
Гороскоп на 25 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Знайдіть час, щоб спробувати зрозуміти, які спогади та емоції давно позбавляють вас відчуття повної внутрішньої гармонії, і якщо вам це вдасться, то з часом зумієте примиритися зі своїм минулим і назавжди позбутися від важких переживань.

ТІЛЕЦЬ

У вас з'явиться прекрасна можливість для того, щоб спробувати позбутися від зобов'язань, які давно позбавляли вас відчуття свободи. При цьому вам варто виявити наполегливість і терпіння, так як оточуючі будуть не надто охоче йти вам назустріч.

БЛИЗНЮКИ

Обов'язково знайдіть сьогодні час, щоб погуляти на свіжому повітрі, оскільки тривала ходьба і можливість подихати киснем сприятимуть зміцненню всього організму.

РАК

Сьогодні вам будуть необхідні повноцінний сон і відпочинок, інакше перевтома може призвести до несприятливих наслідків для здоров'я. При цьому, подбайте, щоб відпочинок або робота проходили у тиші, так як будь-який шум у цей день є для вас додатковим стресовим чинником.

ЛЕВ

Постарайтеся нікого не провокувати на агресію своїми діями або висловлюваннями, так як ви будете емоційно нестійкі, а психоемоційний стрес може привести до зривів і можливо навіть хвороб.

ДІВА

Спілкування з друзями дозволить вам відчути себе більш молодою людиною, якій чужі умовності, тому буде краще, якщо ви вирушите на природу і весело проведете час подалі від сторонніх очей.

ТЕРЕЗИ

Це прекрасний день для того, щоб зайнятися створенням планів на майбутнє, оскільки у ваших руках буде необхідна інформація, обдумуючи яку ви швидко знайдете шлях найменшого опору і виробите оптимальну стратегію і тактику.

СКОРПІОН

Добре, якщо ви обдумаєте сьогодні перспективи серйозних змін у своєму житті і вирішите, чи хочете ви щось міняти чи ні. Це зробить ваше життя більш упорядкованим, передбачуваним і дозволить знайти душевний спокій.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете схильні помічати в оточуючих слабкі сторони, і якщо не зможете безпосередньо отримати бажане, то будете здатні маніпулювати людьми, користуючись тим, що вони виявилися беззбройними перед вашою проникливістю.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся менше обіцяти і більше робити, так як оточуючі, особливо партнери, будуть уважно стежити за тим, що ви говорите, тому можуть зловити вас на слові і вам доведеться виконувати обіцяне, щоб не зіпсувати з ними стосунки.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні краще виконувати тільки посильну роботу, оскільки ваш організм буде ослаблений, а важка фізична праця або заняття активними видами спорту можуть стати причиною травм і м'язових розтягувань.

РИБИ

Не дивуйтеся, якщо оточуючі будуть звинувачувати вас у надмірному егоїзмі, так як ви будете здатні думати тільки про себе, а чужі турботи і проблеми будуть для вас порожнім звуком.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1879 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 25 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]