phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:48
Гороскоп на 25 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


У взаємодії народиться ідея. Так повинне звучати гасло для Овнів на найближче майбутнє. У взаємодії з самим собою і, в першу чергу, з оточуючими людьми.

ТІЛЕЦЬ

Порада для Тельця: стримати свої амбіції. Амбіції - це завжди добре. Але великої майстерності варто проявити їх і застосувати в потрібний час у потрібному місці. Сьогодні зовсім не ваш день.


БЛИЗНЮКИ

П'ятниця дуже сприятлива для справ будь-якої сфери. Питання полягає в тому, чи скористається Близнюк цим шансом або ж упустить його, не контролюючи зміни на краще.


РАК

Варто стежити, закінчується все те, чим ви займаєтеся. Все в світі закономірно. І щоб не наступати на одні й ті ж граблі кілька разів, можна всього лише зрозуміти цю закономірність.


ЛЕВ

Попробуйте виявляти дружелюбність навіть коли ви не в дусі. Намагаючись перебудуватися на новий лад, ви дійсно ввійдете в новий стан, який виведе вас на шлях оптимізму.


ДІВА

Хвалебно те, що Дів протягом усього життя не покидає розсудливість і чіткість думок. Будь-який знак може цьому позаздрити. Головне, не придаватися цього в надлишку, інакше ризикуєте стати занудою.


ТЕРЕЗИ


Для Терезів дуже важливо знайти баланс. У відносинах з людьми, в методиці певної роботи. Тільки це приведе вас до внутрішньої гармонії. Знаючи себе, прагніть у всьому шукати золоту середину.

СКОРПІОН

Частіше всього виявляється, що незадоволеність світом лежить в нас самих, у проблемі неприйняття нами цього світу. Скорпіонам потрібно в першу чергу про це задуматися. Так як тут закладена основна помилка, яку вони допускають і від якої потім по ланцюжку виникають інші проблеми.


СТРІЛЕЦЬ

В даний момент Стрільці дуже бажають змін. Що ж, все у ваших руках. Вже однієї сильної думки про це вистачить, щоб привести у виконання надумане.


КОЗЕРІГ

Контакти з людьми на даному етапі відіграють велику роль в житті Козерога. Від того, як ви будете почувати себе поряд з ними, залежить подальша поведінка. Якщо відчуваєте, що напруга зростає, постарайтеся в цей день відокремитися від натовпу або від настирливих особистостей.


ВОДОЛІЙ

В житті Водолія немає розміреності. Найчастіше трапляються злети і падіння. Це хороший спосіб навчитися лавірувати по життю, відчувати "хороший" та "поганий" час.


РИБИ

Не даремно є приказка, що "Терпіння - чеснота". Ці два поняття дуже тісно пов'язані зі знаком Риб. Будь-яка проблема буде здаватися їм корисним уроком, якщо представники знаку будуть володіти двома цими якостями.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1780 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 25 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]