phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:43
Гороскоп на 26 грудня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

У Овнів, які народилися в березні сьогодні буде занадто багато суєти та несподіваних термінових справ, які стануть виникати в самий невідповідний момент і плутати всі плани. Не піддавайтеся на порожню біганину, це тільки відніме сили, а щоб зберегти їх, постарайтеся правильно розставляти пріоритети.


ТІЛЕЦЬ

Квітневі Тельці сьогодні будуть на висоті у будь-якій сфері життя. Удача і благополучні збіги обставин немов чекають вас. Не пропустіть цей сприятливий момент і проявіть себе з кращого боку. До речі, за здоров'ям потрібне буде око за око.


БЛИЗНЮКИ

Більшості Близнюків сьогодні просто не буде про що турбуватися. А все тому, що неймовірно зросте їхня здатність уміло домовлятися з людьми. Та й ситуація підіграє: хитрувати, викручуватись в висловлюваннях або поступатися своїми принципами не доведеться - вам і так повірять.


РАК

Сьогодні у більшості Раків активність може знизитись. Хоча в цілому день досить сприятливий. Відведіть час для відпочинку, добре б зустрітися з людьми, з якими давно хотіли побачитися. Це допоможе відволіктися від напруженого тижневого графіка і додасть сили.


ЛЕВ

Тим, хто народився в серпні, пощастило. Не встигнете подумати: "Добре б ..." - а бажання вже збудеться. Ну, або хоча б з'явиться розуміння, як його реалізувати. Правда, якщо не вдаривши палець об палець для того, щоб крига скресла, то на великий успіх не розраховуйте, оскільки за все в цьому житті треба платити. Хоча всяке буває.


ДІВА

Досить часто доведеться бігати, метушитися і в роздратуванні вирішувати проблеми оточуючих. Поставтеся до цього як до даності. Адже іноді доводиться проявляти любов до близьких людей навіть у такому вигляді. А за вашу увагу вони будуть вдячні.


ТЕРЕЗИ


Ймовірно, вересневі Ваги будуть перебувати в трохи похмурому настрої. Причини можуть бути різні: самопочуття не дуже, робота стопориться, з оточенням недомовки. Постарайтеся не зациклюватися на тому, що відбувається, а дивіться на перспективу: у вас достатньо особистих досягнень для того, щоб ними пишатися.

СКОРПІОН

Можна сміливо сказати, що в житті багатьох Скорпіонів настала вдала смуга. І дійсно, в даний період буквально як з рогу достатку посиплються цікаві ідеї та пропозиції. Ситуації складатимуться на вашу користь. Так що проявіть активність, і що називається "беріть бика за роги".


СТРІЛЕЦЬ

Сьогоднішній день треба провести спокійно. Для одних він виявиться просто не надто продуктивним, а в інших ще й обставини будуть не на їхньому боці. Не потрібно форсувати події. Постарайтеся прислухатися до внутрішнього голосу, це допоможе розібратися в собі і щось прояснити у своєму житті.


КОЗЕРІГ

В життя Козерогів середини знака внесуть напруга розбіжності з оточенням і зобов'язання, що висять над головою, як дамоклів меч, і потихеньку підточують нервову систему. Поставтеся до цього стоїчно. Ви і так вже багато зробили для вирішення проблем, залишилося дочекатися слушного моменту і пояснити це оточуючим.


ВОДОЛІЙ

На багатьох Водоліїв зараз впливає період оновлення і змін, так що має сенс намітити нові цілі. Зверніться до друзів. З їх допомогою позбудетеся від ілюзій і зрозумієте, які з ваших ідей безперспективні, над якими варто попрацювати, а які "готові до вживання" вже зараз.


РИБИ

У лютневих Риб день вдалий для будь-якої сфери життя. Але розпорошуватися не варто, тому сьогодні буде вельми до речі визначити для себе одну-дві гідні цілі, щоб чітко знати, в який бік скерувати "видану на час" удачу. Так що будьте цілеспрямованими і відповідальними.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2125 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 26 грудня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]