phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:08
Гороскоп на 26 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Сьогодні вам краще поменше нервувати і постаратися як слід відпочити, інакше висока вірогідність перевтоми, а будь-яке перенапруження може спровокувати неадекватну поведінку або нервовий зрив.

ТІЛЕЦЬ

У будь-яких суперечках вам краще займати нейтральну позицію, оскільки сьогодні ви будете схильні, заради справедливості, виносити зайво критичні і різкі судження, і це може засмутити ваших співрозмовників або зіпсувати настрій всім присутнім. Але користі не принесе.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні ви не зможете відмахнутися від старих зобов'язань або невиконаних вчасно справ: доведеться з ними розрахуватися. Але зате, скинувши їх з плечей, ви зумієте реалізувати ті цікаві задумки, які допоможуть розширити сфери вашого впливу.

РАК

Знайдіть сьогодні час, щоб очистити свій будинок від зламаних і непотрібних речей. І тоді можливо, звільнившись від усього зайвого, вам захочеться позбутися непотрібних зв'язків, відносин і думок.

ЛЕВ

Взагалі-то, в цей вихідний день вам краще просто відпочити, ніж хапатися за багато справ, які до кінця все одно не доведете, так як діяти будете необдумано і хаотично.

ДІВА

Зараз вам варто прислухатися до того, що говорять люди, яких ви вважаєте своїми однодумцями, оскільки ви зможете по-новому подивитися на ситуацію і знайти нестандартний вихід із становища.

ТЕРЕЗИ

Дозвольте собі на сьогоднішній день перетворитися на досить повільну і неповоротку людину, здатну тільки лежати на дивані. Ви виграєте від такого виду відпочинку.

СКОРПІОН

Сьогодні вам будуть необхідні позитивні емоції, оскільки це допоможе вам відновити внутрішню рівновагу, перестати турбуватися і відчути себе щасливою і благополучною людиною.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні не варто займатися плануванням справ на майбутнє, так як вам будуть більше подобатися радикальні методи, які дозволять вам руйнувати, а не творити, саме тому ви навряд чи зможете дочекатися плодів власної праці, зате обов'язково опинитеся на уламках чужих надій.

КОЗЕРІГ

Ви будете здатні блискавично реагувати на будь-які зміни ситуації, і у вас не буде часу на довгі роздуми, саме тому сьогодні вам варто прислухатися до голосу інтуїції і діяти у відповідності з тим, що він вам підкаже.

ВОДОЛІЙ

Вам знадобляться сили й енергія, щоб утриматися в потоці несподіваних подій. Але зате багато чого з того, що лякало вас своєю невизначеністю, зараз обов'язково проясниться.

РИБИ

Обставини сьогоднішнього дня змусять вас зайвий раз задуматися про правильність вибраних раніше життєвих цілей, при цьому щось змінювати у своєму житті вам варто тільки за умови, що ви прийняли дуже добре продумане і зважене рішення, від якого вже не відступите.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2236 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 26 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]