phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:10
Гороскоп на 26 вересня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Варто діяти якомога обережніше, оскільки може не вистачити сил і засобів для досягнення намічених цілей. При цьому ви зможете проявити себе тільки завдяки своїм умінням і накопиченому раніше досвіду.

ТІЛЕЦЬ

Не відмовляйтеся у цей день від безкорисливої ​​допомоги, яку, можливо, будуть пропонувати, навіть якщо і виникне підозра, що зроблені пропозиції досить сумнівні. Ви зможете легко контролювати ситуацію, що дасть можливість в будь-який момент відмовитися від чужих грошей або покровительства.

БЛИЗНЮКИ

З'явиться шанс з боку оцінити, наскільки вигідними і цікавими є укладені раніше угоди. При цьому не виключено, що прийдете до невтішних висновків, і це може надовго вивести вас із себе.

РАК

Намагайтеся менше слухати помилкові запевнення, щоб це не позбавило вас здатності приймати правильні рішення. Тим не менш, не варто відкрито показувати, що ви розкусили плани співбесідника, так як у відповідь можете почути не дуже схвальні висловлювання.

ЛЕВ

Не слід надто довіряти тому, що вам будуть обіцяти. Однак і відмахуватися від цікавих ділових пропозицій все ж не варто. Можливо, з цього щось вийде. Зважуйте всі "за" і "проти".

ДІВА

Постарайтеся знайти однодумців. Завдяки взаємовигідній співпраці зможете діяти більш впевнено і станете набагато менше хвилюватися з приводу того, що можете програти або стати жертвою обману.

ТЕРЕЗИ


Не затівайте сьогодні ніяких справ, пов'язаних з ремонтом будинку чи з обміном житлоплощі, так як можете вплутатися в справу, яка буде забирати час і сили дуже довгий час. А результатами, ймовірно, ви залишитеся не задоволені.

СКОРПІОН

З'явиться здатність працювати без втоми. Однак пам'ятайте, що резерви вашого організму будуть не безмежними. І якщо вчасно не зупинитеся, то перевтоми і різкого зниження працездатності вам навряд чи вдасться уникнути.

СТРІЛЕЦЬ

Чим швидше усвідомлюєте, що вами керує жага наживи, тим легше буде впоратися з собою. При цьому все ж не варто відкидати допомогу, яку будуть пропонувати близькі люди або партнери.

КОЗЕРІГ

Відповідний день для будь-яких починань, оскільки у вас не буде нестачі в партнерах та в бажанні довести всім своє право на творчу самостійність. Тим не менш, ситуація буде розвиватися не так стрімко, як планували: вам буде потрібно багато часу на обдумування кожного наступного кроку.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні варто уникати будь-якого ризику, оскільки обставини будуть сильніші вас. І якщо вчасно не візьмете себе в руки, то можете дуже швидко втратити те, що дісталося вам ціною величезних зусиль і великих витрат.

РИБИ

Зустрічі та поїздки можуть виявитися не настільки продуктивними, як припускали. Однак не варто переносити їх на інший час, так як буде досить обговорити перспективи подальших дій, але не приймати остаточних рішень.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2111 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 26 вересня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]