phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:49
Гороскоп на 27 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Ви зможете будь-кого переконати у власній правоті, оскільки ваша творча уява та інтуїція будуть сильні як ніколи. Внаслідок цього ви зможете в будь-якій ситуації вибрати саму правильну лінію поведінки і знайти переконливі аргументи для захисту власних ідей.

ТІЛЕЦЬ

Це прекрасний день для багатьох починань, а також для спроб відкрито заявити про свої права й домагання на владу. Вигідним виявиться і бажання розширити коло знайомств або вдатися до старих зв'язків.

БЛИЗНЮКИ

Спілкування з розумними людьми подарує вам чимало приємних хвилин, при цьому ви самі виявите себе як цікавий і змістовний співрозмовник, тому люди будуть з вами більш відверті, ніж зазвичай.

РАК

Висока ймовірність того, що ви відчуєте необхідність скорегувати свої життєві цілі або методи їх досягнення. І якщо ви правильно розрахуєте свої можливості, і не будете витати в хмарах, то навіть невеликі зміни принесуть вам удачу.

ЛЕВ

Ви будете дуже легкі на підйом і зможете досягти успіху, якщо не будете зв'язувати себе зобов'язаннями і станете діяти без попереднього обмірковування і спроб передбачити подальший хід розвитку подій.

ДІВА

Приготуйтеся до того, що у вас з'явитися шанс потиснути плоди минулих зусиль, і якщо ви працювали без утоми і зробили все, що могли, то будете дуже задоволені отриманими результатами і зможете отримати схвалення і визнання.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви будете уважно стежити за тим, що відбувається навколо, то вам вдасться зрозуміти справжні наміри людей, з якими ви робите спільну справу, при цьому не виключено, що вам доведеться трохи скорегувати спільні плани, щоб ваша спільна діяльність стала для вас більш вигідною.

СКОРПІОН

Це прекрасний день для нових починань, оскільки вони принесуть у ваше життя вітер змін, а також дадуть можливість відчути себе щасливою людиною, перед якою відкриті всі двері.

СТРІЛЕЦЬ

Можливість позмагатися з людьми, яких ви вважаєте собі рівнею, доставить вам масу задоволень, особливо, якщо ваше змагання принесе користь усім учасникам, а вам допоможе відчути себе по-справжньому сильною і впевненою у собі людиною.

КОЗЕРІГ

Зараз невідповідний час для швидких рішень, оскільки ви можете випустити з уваги дуже важливі деталі або фактори, використання яких і буде визначати, чи зумієте ви домогтися свого чи ні.

ВОДОЛІЙ

Ймовірно, ви будете страждати від перепадів настрою, особливо якщо оточуючі не стануть щадити ваші почуття. Головне, щоб ви стримували свої емоції, інакше проблеми, які виникнуть, будуть набагато більшими ніж вам здавалося спочатку.

РИБИ

Вам необхідно вирішити важливі клопоти, тому варто заздалегідь вирішити для себе, які справи краще зробити спочатку, а які можна залишити на потім, головне, щоб ви не чекали, коли все вирішиться само собою, так як саме ваші зусилля допоможуть зрушити ситуацію з мертвої точки.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2093 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 27 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]