phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:20
Гороскоп на 27 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


Овен повинен правильно оцінювати себе, розуміючи, що в ньому живе іскорка, яка може розгорітися в будь-який момент, будь це радість чи гнів. І вона змушує навколишніх людей помічати це і реагувати. Тому навчіться керувати своїми емоціями, щоб оточуючі не постраждали, а отримували лише позитивний заряд від спілкування з вами.

ТІЛЕЦЬ

Частіше всього Тельцям хотілося б уникати всіляких конфліктів, але не завжди це виходить, тому що емоції в ньому вирують, а всередині утримати їх складно. Це саме те, над чим необхідно попрацювати.


БЛИЗНЮКИ

Поки що ви налаштовані досить позитивно. Вас живлять сили, які ви берете від спілкування з рідними і близькими. Так тримати!


РАК

Рак - дуже турботливий сімейний знак. Звичайно ж, йому час від часу хочеться, щоб і його хвалили і опікали. Тому має право іноді похвалитися, перебільшуючи події і згущаючи фарби. Зате тепер ним захоплюються!


ЛЕВ

Левам потрібно вміти зберігати спокій у будь-якій ситуації, хоча це й непросто при палкій вдачі. Але ж поруч з вами знаходяться близькі люди, які врівноважать ваш настрій.


ДІВА

Діва - дуже витриманий, обачливий до дрібниць знак. Їм важко перебудуватися і здивувати оточуючих незвичайною витівкою. Але сьогодні така поведінка благородно б вплинула на їх внутрішній розвиток і на взаємини з близькими. Так що будуть зачаровувати оточуючих, особливо Діви, народжені у вересні!


ТЕРЕЗИ


Дуже важливо для Терезів проявляти час від часу активність і не лінуватися. Тоді порядок у їх власному житті настане набагато швидше.

СКОРПІОН

Скорпіони повинні пам'ятати, що хвилювання через дрібниці, безпричинні причіпки до оточуючих не тільки псують все свято, але і викликають фізичне нездужання, проблеми зі здоров'ям. Не наполягайте на своєму на користь принципам!


СТРІЛЕЦЬ

Стрілець вміє потрапляти в потрібне русло і непомітно керувати процесом. Люди просто самі йдуть за ним. Головне в цій справі - не захопитися і не почати проявляти авторитарні риси.


КОЗЕРІГ

Дуже цінна в Козерозі пробивна сила. Але переконайтеся спочатку, що людина насправді жадає вашої участі. Або навпаки: хоче вислухати всі ті проблеми, які повалилися вам на голову.


ВОДОЛІЙ

Загравшись, Водолій не завжди може об'єктивно оцінити ситуацію. Тому поряд йому необхідна тверезомисляча людина, яка вчасно дасть раду. Якщо ж такої не знайдеться, Водолію потрібно прислухатися до внутрішніх відчуттів.


РИБИ

На майбутнє: Рибам потрібно дбайливо поводитися зі своїм здоров'ям, особливо берегти нервову систему. Часті стреси, емоційні переживання позначаються на вашому зовнішньому вигляді.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1981 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 27 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]