phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:17
Гороскоп на 27 вересня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Відповідний день для тих, хто займається винахідницькою діяльністю: ваші успіхи можуть виявитися дуже цікавими, а ідеї буде легко втілити в життя.

ТІЛЕЦЬ

Непоганий час для створення планів на майбутнє, а також для кроків, які могли б вам допомогти просунутися службовими сходами. Крім того, навколишні стануть більше довіряти тому, що ви говорите, тому буде легше знайти спільну мову з ними.

БЛИЗНЮКИ

Сьогоднішній день підходить для планування майбутніх звершень. Але пам'ятайте, що час для їх втілення ще не настав. Саме тому не варто намагатися брати "бика за роги", навіть якщо ситуація здасться виключно сприятливою ​​і вдалою.

РАК

Відповідний день для того, щоб спробувати просунутися в справах кар'єри та зміцнити зайняті позиції. При цьому головне - заручитися підтримкою колег, щоб при сприятливому розкладі вони стали соратниками, а в разі конфліктів - не перетворилися в непримиренних ворогів.

ЛЕВ

Не дозволяйте собі розслаблятися, оскільки сьогодні ситуація може виявитися дуже нестійкою, і вам доведеться приймати швидкі рішення, не маючи часу на довгі роздуми чи поради.

ДІВА

Перед вами можуть відкритися ті двері, в які давно і безуспішно стукали.
При цьому не варто заздалегідь обмежувати рамки бажаного, щоб не перетворити щедрий подарунок долі в непомітна подія свого життя.

ТЕРЕЗИ


У цей день можете довіряти голосу інтуїції, особливо якщо не зможете зробити вибір, спираючись на логіку та розумні доводи. При цьому заставою удач можуть виявитися сміливі рішення, на які в інший час ви навряд чи б наважилися.

СКОРПІОН

Психологічно будете прагнути до комфорту і спокою, однак обставини можуть змушувати вас діяти рішуче. Вдайтеся до порад близьких людей, якщо не впевнені у власних силах, і не звертайте увагу на можливі труднощі.

СТРІЛЕЦЬ

Відповідний час для використання нових методів в роботі, особливо якщо старі вже стали неефективні. І якщо пощастить, то зможете заощадити не тільки багато сил і енергії, але і часу при виконанні будь-яких справ.

КОЗЕРІГ

Зараз не варто піддавати марному ризику все, що вам вдалося створити за останній час. Проявіть волю і характер, щоб захистити свою справу від зазіхань тих, кому чуже все, що ви робите.

ВОДОЛІЙ

Вам варто більше довіряти інтуїції і передчуттям, а також звернути увагу на сни, ймовірно, сьогодні вони допоможуть вам усвідомити, до чого саме прагнете, і що хочете отримати від життя.

РИБИ

Зараз не варто дозволяти собі розслаблятися, тому що недоброзичливці можуть позбавити вас впевненості у завтрашньому дні. Однак, якщо будете зайняті якоюсь корисною справою, то вам буде простіше зберігати внутрішній спокій.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1953 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 27 вересня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]