phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:32
Гороскоп на 28 січня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН

Це вдалий час для планування справ на майбутнє. Однак можна тільки планувати, а ось форсувати події поки не поспішайте: вам спочатку не завадить позбавитися від всього, що гальмує або заважає успішному веденню справ.

ТІЛЕЦЬ

У квітневих Тельців не тільки сьогоднішній день, але і весь тиждень - вдалий час для завершення будь-яких справ. При цьому, можливо, вам вдасться не тільки скинути з плечей те, що вас обтяжує чи постійно відкладається на потім, але і взятися за щось нове.


БЛИЗНЮКИ

Сьогодні у Близнюків будуть всі шанси, щоб привести свої бажання до виконання. Головне - вірити в себе. У ці дні можете спробувати реалізувати навіть ті мрії, які в минулому зазнавали краху. Проявляйте наполегливість і, врешті-решт, вони вам піддадуться.


РАК

Сьогодні ви зможете знайти себе в будь-якій сфері, будь то робота, навчання або сім'я. А все тому, що вас захлиснуть позитивні емоції. Звідси висновок: ситуація може складатися негативно або позитивно, але результат залежить від того, як ви до цього поставитеся, яку установку дасте.


ЛЕВ

Для липневих Львів це день, коли вам слід подбати про прийдешні позитивні зміни у своєму житті. Будьте уважні до всіх тих, що відбувається навколо вас подіям, щоб не упустити свій щасливий випадок.


ДІВА

Постарайтеся дуже акуратно підійти сьогодні до своїх бажань, щоб не образити оточуючих надмірними амбіціями. А хто народився у вересні може сьогодні сміливо проявити активність, вирішити питання, які хвилювали вас довгий час, і залишитися, при цьому, на висоті.


ТЕРЕЗИ


День сприятливий для самовдосконалення і роботи над собою. Ставте реальні цілі і ваші бажання можуть здійснитися вже найближчим часом. Ну а в особистому житті не проходьте повз випадкових знайомств. Пам'ятайте - всі випадковості закономірні, а значить, може виявитися так, що той, кого ви зустрінете кардинально змінить ваше життя.

СКОРПІОН

Час для самовдосконалення, важкої роботи над собою. Пам'ятайте, що всі труди даром не проходять. Якщо ви вже щось накопичили, то в майбутньому це обов'язково стане в нагоді, а ще принесе задоволення оточуючим і вам самим.


СТРІЛЕЦЬ

Ваш позитивний погляд на життя і цілий ряд цілком здійсненних планів, що стосуються його поліпшення, зроблять сьогоднішній день насиченим і продуктивним. Ви навіть можете спробувати осягнути неосяжне - у когось це неодмінно вийде. І тільки листопадовим Стрільцям треба уникати активних дій: обставини, скоріше всього, будуть сильніше вас, і ви практично не зумієте контролювати ситуацію.


КОЗЕРІГ

Не варто планувати на цей день будь-яких заходів, пов'язаних із вашими майбутніми успіхами. Результат може бути незадовільним, тому сьогодні варто зайнятися тільки поточними справами, а плани відкласти на кілька днів.


ВОДОЛІЙ

Водоліям варто задуматися, що більшість хвороб і неприємних ситуацій виникає в результаті неправильної настройки. Намагайтеся мислити в позитивному руслі. Плануючи щось, придумуйте сприятливий результат. А якщо проблема все ж виникла, не зациклюйтеся на ній і вірте, що все буде добре.


РИБИ

Якщо сьогодні - як, втім, і в наступні дні - до супровідної вас удачі ви зумієте підключити ще і допомогти вам інтуїцію, то подібний тандем легко і швидко доставить вас майже до наміченої мети.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1731 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 28 січня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]