phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:11
Гороскоп на 31 серпня для всіх знаків Зодіаку



ОВЕН

Зараз вам краще уникати участі в конкурентній боротьбі з людьми, що володіють більшим, ніж ви потенціалом засобів або ідей. Та й на побутовому рівні теж небажано поки висувати підвищені вимоги.

ТІЛЕЦЬ

У ситуації, коли ви не будете точно знати, як вчинити, варто ризикнути і покластися на волю фортуни, але за умови, що для вас це буде тільки гра, і ви не ставите на кон "останні гроші”.

БЛИЗНЮКИ

В черговий раз захочете домогтися життєвої стабільності і передбачуваності, як у справах, так і у відносинах з партнерами і з близькими людьми. Настільки добрий намір має шанс здійснитися. Але для цього не піднімайте занадто високо планку вимог.

РАК

Якщо не будете квапити події або намагатися випередити час, то цей день принесе приємні звістки і можливість змінити життя на краще, не докладаючи до цього великих зусиль.

ЛЕВ

День сприятливий, так що спробуєте знайти найкраще застосування власним талантам і здібностям. При цьому, зараз буде важлива не сама працездатність, а вміння подати себе як непересічну особистість.

ДІВА

Перед вами можуть відкритися нові творчі горизонти, і це стане досить несподіваним подарунком, до якого хтось може бути не готовий, оскільки доведеться жити в більш інтенсивному ритмі, ніж ви звикли.

ТЕРЕЗИ

Вам краще діяти самостійно, так як участь у будь-яких колективних підприємствах відніме багато сил. При цьому, ви навряд чи захочете без бою поступитися хоча б частину завойованої слави і станете через це боротися навіть із соратниками.

СКОРПІОН

Знадобиться присутність духу і вміння зберігати спокій і тверезий розум в самій несподіваній ситуації. Тому не давайте волі емоціям, і тоді зумієте розгадати найтяжчі загадки і розплутати найскладніші проблеми. Причому не тільки свої.

СТРІЛЕЦЬ

Будете розриватися між домом і роботою, тому краще заздалегідь звільнитися від частини обов'язків, щоб тимчасово їх виконував хтось інший, інакше можете довести себе до перевтоми.

КОЗЕРІГ

Вам буде простіше отримати заступництво людей, які дійсно зможуть допомогти. Однак варто відразу ж переконатися в тому, що зможете оплатити надані послуги, щоб не відчувати свою залежність.

ВОДОЛІЙ

У розмові з співрозмовниками може зацікавити саме те, що вони спробують від вас приховати, і якщо проявите надмірну цікавість, то, ймовірно, почуєте у відповідь досить різкі і неприємні заяви.

РИБИ

Перевагу на цей день віддайте інтуїції і творчій уяві: саме вони підкажуть простий спосіб досягнення бажаного. А ось спроби використовувати логіку для прийняття рішень виявляться, скоріше всього, малоефективними, оскільки будете витати в хмарах і не зможете зосередитися.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2017 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 31 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]