phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:18
Гороскоп на 4 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Овни, народжені в кінці знаку, навіть у неприємностях відкриють для себе нові сторони життя, які раніше не помічали.
Це дозволить розширити свій світогляд і стати більш мудрими і прозорливими. Також зможете зрозуміти мотиви поведінки інших людей
.

ТІЛЕЦЬ

Ситуація сьогодні складеться вам на руку, якщо завчасно подбаєте про те, щоб опинитися в потрібному місці з потрібними людьми. Хоча, схоже, багатьом Тельцям удасться зробити це без праці, а в деяких випадках ті, в кого ви зацікавлені, самі почнуть шукати з вами зустрічі.


БЛИЗНЮКИ

Більшість представників цього знаку сьогодні інтуїтивно зможуть зрозуміти чужу душу і передбачити вчинки інших людей, а значить, вплинути на подальший хід подій. Можливо, до вас почнуть звертатися за підтримкою у вирішенні проблем і труднощів, і ви з успіхом допоможете в їх вирішенні.


РАК

Несподіванки сьогодні можуть чекати на кожному кроці - причому, здебільшого, не зовсім приємні. Можливий зрив планів і непередбачені ситуації. Втім, тут все залежить від того, як ви станете реагувати на події - деякі дрібниці життя навіть не заслуговують на увагу.


ЛЕВ

Сприятливий день і характерний він зростанням життєвих сил і бажанням застосувати їх за призначенням. Наприклад, добитися певних результатів у справах і особистому житті або визначитися з планами і цілями на тривалий термін.


ДІВА

Будете працелюбні, активні і доброзичливі, завдяки чому в деяких сферах життя вдасться опинитися в центрі уваги. І хоча це і не зовсім звична для багатьох з вас роль, будете задоволені і відчуєте приємний смак слави.


ТЕРЕЗИ


Знайдіть час для того, щоб розглянути свої бажання і зіставити їх з подальшими планами на майбутнє, і, звичайно ж, оцінити свої ресурси. Деяких представників цього знаку можливості, які постануть у цей день, можуть навіть збентежити. І тут головне - не "проморгати" удачу.

СКОРПІОН

Схоже, сьогодні Скорпіонам просто необхідно запрограмувати собі вдалий рік. І тут головне, щоб вас не покидало відчуття щасливих прийдешніх змін: ви зумієте домовитися з долею, і все складеться чудово в році!


СТРІЛЕЦЬ

Сьогоднішній день принесе піднесений настрій і активність, а для когось і зовсім нові перспективні можливості. А ще не полінуйтеся, і спробуйте поміркувати над тим, як би ви хотіли поліпшити життя, можливо, сьогодні побачите спосіб, як це зробити.


КОЗЕРІГ

Не дивно, якщо із великим завзяттям і завидною енергійністю ви вже впритул взялися за здійснення планів, які намітили собі на майбутнє в минулому році, в той час, як більшість ще тільки поступово включається в коло службових обов'язків. Але все ж таки постарайтеся розумно витрачати сили і все встигнете.


ВОДОЛІЙ

День вдалий для більшості Водоліїв. Вам вдасться і себе проявити і потішити власне самолюбство. А якщо до того ж оточуючі будуть вас хвалити, то надовго знайдете внутрішній спокій. У свою чергу, теж не поступіться на компліменти.


РИБИ

День гарний для того, щоб проявити активність, цілеспрямованість та ініціативність. І тоді зумієте багато чого домогтися за всіма напрямками. Намічайте собі бажані цілі, і сміливо рухайтеся в напрямку їх реалізації. Зараз саме час для їх втілення!
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2114 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 4 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]