phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:29
Гороскоп на 6 вересня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Прийшов час залишити в минулому старі спогади і емоції, які заподіюють неспокій, біль або вселяють страх. Тільки в цьому випадку зможете стати більш спокійною і гармонійною особистістю, і у вас з'явиться шанс підвищити рівень духовного розвитку.

ТІЛЕЦЬ

Будете легкі на підйом і зможете без упередження поставитися до нових ідей і віянь, які, на вашу думку, допоможуть вам досягти успіху. Тим не менш, починати нові справи і вести важливі переговори не варто, так як підвищена вірогідність невдач

БЛИЗНЮКИ

Будете буквально випромінювати дружелюбність, завдяки чому зможете швидко налагодити контакт навіть з людьми, яких бачите в перший раз. Тим не менш, не варто занадто довго випробовувати терпіння оточуючих, якщо у вас з'явиться бажання переконати їх у правильності своїх ідей і думок.

РАК

Зможете побачити наслідки вчинків, які скоїли в недавньому минулому. Головне, як можна спокійніше поставитися до того, що саме зійшло з "посіяного вами насіння", і постарайтеся витягти правильні висновки з важливого уроку долі.

ЛЕВ

Будете сповнені ентузіазму і нових планів, тому зможете досягти успіху, хоча здійснення незвичайних творчих проектів може бути передчасним і абсолютно нереальним.

ДІВА

Широта поглядів і поблажливість до ворогів допоможуть вибрати шлях, на якому вас не будуть чекати труднощі і неприємності. Однак у будь-якому випадку намагайтеся не робити вчинки, за які потім буде соромно.

ТЕРЕЗИ

Будете прагнути осягнути неосяжне. При цьому, головне зусилля можете зосередити на розмовах, а не на отриманні конкретних результатів. Тому ваші дії можуть виявитися не настільки успішними, хоча всі умови для того, щоб реалізувати свій творчий потенціал, вам будуть надані.

СКОРПІОН

Незважаючи на те, що ситуація буде складатися для вас досить вдало, варто приготуватися до несподіванок, які можуть зовсім змінити плани і навіть змусити міняти цілі, так як в нових умовах будете не в силах дістатися до вершини і досягти поставлених цілей.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте готові до того, що ваші дії можуть зовсім змінити ситуацію і привести як до повної перемоги, так і до нищівної поразки. Тому, намагаючись трансформувати ситуацію, що склалася, пам'ятаєте приказку: "Або пан, або пропав".

КОЗЕРІГ

Якщо зумієте відкрито глянути в очі власним страхам або упередженням, то зможете від них позбавитися і відчути себе більш вільною людиною. При цьому, не варто боятися, що забудете важливі спогади, і через це порветься нитка з минулим.

ВОДОЛІЙ

Будете здатні перемогти у конкурентній боротьбі завдяки інтуїції та здатності приймати швидкі рішення. Однак варто затівати протистояння тільки в тому випадку, якщо будете боротися за дійсно варту справу.

РИБИ

Стрімкості, з якою будете діяти, навколишні зможуть тільки позаздрити, саме тому краще покладатися виключно на себе, так як помічники і партнери будуть висіти у вас на ногах "мертвим вантажем".
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1761 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 6 вересня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]